Primăria Craiova: Gala Superkombat – o reuşită

Primăria Craiova: Gala Superkombat – o reuşită

308
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Municipalitatea mulţumeşte tuturor celor implicaţi în reuşita evenimentului sportiv de inaugurare a Sălii Polivalente din Craiova – SUPERKOMBAT WGP 2012 FINAL ELIMINATION.

Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova: ” Mulţumesc organizatorilor pentru modul ireproşabil în care s-a desfăşurat această gală, competiţie transmisă în 75 de ţări, ceea ce a asigurat o mediatizare fără precedent, la nivel internaţional, a municipiului Craiova. De asemenea mulţumesc publicului, care a fost senzaţional şi reprezentanţilor mass-media care au reflectat acest eveniment sportiv de referinţă pentru Craiova şi România.”

Organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment sportiv – SUPERKOMBAT WGP 2012 FINAL ELIMINATION – a generat costuri de peste 500.000 de euro, municipalitatea contribuind, de la bugetul Consiliului Local al Municipiului Craiova, cu 200.000 lei (cca. 44.500 euro).
Trebuie remarcat faptul că o astfel de competiţie, precum gala din data de 10.11.2012, de la Craiova – SUPERKOMBAT WGP 2012 FINAL ELIMINATION, este evenimentul sportiv de referinţă al ultimilor ani, în România. SUPERKOMBAT WGP 2012 FINAL ELIMINATION a beneficiat de o mediatizare de 10 ori mai bună decît gala ”Campion pentru România”, atunci când Lucian Bute şi-a apărat centura de campion mondial în faţa francezului Jean Paul Mendy.
SUPERKOMBAT WGP 2012 FINAL ELIMINATION – Sala Polivalentă, Craiova, 10.11.2012, a fost un eveniment care a readus în circuitul sportiv, intern şi internaţional, Sala Polivalentă a urbei noastre.
În urma acestei reuşite competiţii, capitala Olteniei şi-a câştigat locul pe axa Tokyo – Craiova – New York şi doreşte să-şi păstreze această poziţie şi în anii viitori.

Sursa: oltenasul.ro



5 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     21-08-2012
    Mesaje
    1

    felicitari doamnei Vasilescu si tuturor celor care au ajutat la organizarea acestui mare spectacol sportiv. Cu speranta ca astfel de manifestatii vor mai avea loc, eu, va doresc mult succes in activitatea intreprinsa in sprijinul comunitatii. Doresc din tot sufletul ca orasul Craiova sa devina in scurt timp cel mai frumos din tara si sunt convins, doamna primar, ca veti face parte din istoria pozitiva a cetatii.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-02-2008
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    43

    stie cineva cand vor incepe echipele sa joace in polivalenta?

  3. #3
    Ami
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Mesaje
    9

    Din ceea ce ştiu eu, week-endul ăsta Polivalenta găzduieşte două meciuri – unul de baschet şi altul de handbal. Echipa masculină de baschet a CSM Craiova cu BC Miercurea Ciuc (sâmbătă – ora 19.00) şi handbalistele de la CSM Craiova, cu HC Zalău (duminică – dar ora nu se ştie cu exactitate). Cert este că intrarea la cele două partide va fi liberă .

    Citat Mesaj initiat de marius1ka
    stie cineva cand vor incepe echipele sa joace in polivalenta?
  4. #4

    Data de inscriere
     29-11-2005
    Mesaje
    4358

    „Tokyo – Craiova – New York ” asta ori e o gluma dulce-amara, ori cineva prinde fluturi cu damigeana grav

    women have their fault,men only two,everything they say, everything they do My similing licence has been suspended...there is no gold at the end of the rainbowkandya, Trabook, Aetana! x3Augen sagen mehr als Worte
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    465
    Citat Mesaj initiat de Aetana
    „Tokyo – Craiova – New York ” asta ori e o gluma dulce-amara, ori cineva prinde fluturi cu damigeana grav

    Nu e o gluma…nu poti glumi cand dai (sau incasezi )2miliarde….una chiar o pupa (postul de mai sus) in obrajori….as pupao si eu la banii astia….vorba cantecului….doua pasarici doua mari (larguta deh ) si doua mici….cerebelul deh…..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.