Mititelu a turbat: Olguţa vrea o nouă echipă pentru viitorul stadion

Mititelu a turbat: Olguţa vrea o nouă echipă pentru viitorul stadion

537
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

După o perioadă în care nu a ieşit în mass-media, Adrian Mititelu a reapărut acuzând primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu de faptul că sprijină o altă echipă decât cea care a fost dezafiliată.

Olguţa Vasilescu i-a transmis lui Mititelu că ar trebui să se apuce de formarea unei echipe pentru că Guvernul a aprobat planul de construcţie a unui nou stadion în locul actualului Ion Oblemenco. Adrian Mititelu a răbufnit imediat şi a atacat dur primarul Craiovei.

“Această doamnă primar a Municipiului Craiova nu poate să-mi dea mie sarcina, nici dacă se mai naşte de zece ori! Poate eventual să o facă cu Nedelescu sau cu alt angajat al Primăriei. Se pare că a uitat care este situaţia clubului Universitatea Craiova, ca acest club este victima unui abuz extrem de grav, săvârşit de FRF, prin Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir şi că numai organele statului român pot repune în drepturi clubul de fotbal Universitatea Craiova! Prin această atitudine, doamna Vasilescu face, direct sau indirect, jocurile inculpaţilor de la FRF pentru a face o echipă, cu scopul de a trece în plan secund situaţia de fapt a Universităţii Craiova”, a spus Adrian Mititelu. Acesta a continuat, aducând-ul în discuţie şi pe premierul României, Victor Ponta: “Dacă, într-adevar, este atât de grăbită ca echipa să intre în competiţie, de ce doamna Vasilescu nu îl întreabă pe domnul Ponta de ce acesta nu a răspuns la sesizarea înaintata de clubul Universitatea Craiova, către primul ministru, în urmă cu cinci luni de zile, sesizare prin care am atras atenţia, cu numeroase dovezi, asupra ilegalităţilor care există la FRF, ilegalităţi faţă de care, prin lege, însuşi primul ministru poate lua măsuri, mergând până la suspendarea conducerii federaţiei?!?”

În final, Mititelu a comparat atitudinea Olguţei Vasilescu la fel precum cea a lui Antonie Solomon: “În ceea ce priveşte eventuala iniţiativă a domniei sale de a construi o echipă, este o problemă pe care nu o comentez. Tot ce pot spune este că un astfel de proiect nu are nicio legătura cu clubul Universitatea Craiova. De altfel, acest proiect, al unei alte echipe, a fost susţinut şi de fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon şi, conform opiniei generale, această poziţie i-a fost fatală lui Solomon la alegerile locale pierdute în iunie. Concluzia este una singură: nu există nimeni pe lumea asta care să-şi dorească mai mult decât mine revenirea echipei Universitatea Craiova în competiţie, în cel mai scurt timp posibil, dar este imposibil să luam în calcul o revenire, atât timp cât Sandu şi Dragomir vor conduce fotbalul romanesc.”

 

Sursa: jurnalulolteniei.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    53

    U.Craiova e singura echipa iubita

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.