Primăria Craiova face reclamă mascată candidaţilor USL Dolj

Primăria Craiova face reclamă mascată candidaţilor USL Dolj

392
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acţiunea Primăriei Craiova, lăudabilă de altfel, de plantare a câtorva mii de arbori, într-o campanie prin care municipalitatea îşi doreşte ca Bănia să devină „capitală europeană verde” se dovedeşte a fi, în egală măsură, o unealtă de promovare a unora dintre candidaţii la alegerile parlamentare.

Într-un comunicat de presă postat astăzi pe site-ul Primăriei Craiova – „Campania Craiova verde”, sunt specificate, pe lângă detaliile referitoare la acţiunea de plantare a arborilor şi declaraţiile primarului Olguţa Vasilescu şi ale directorului RAADPFL Craiova, Radu Preda, şi alte câteva detalii care nu îşi au rostul. Decât dacă reprezentanţii Primăriei nu urmăresc să facă un strop de reclamă mascată candidaţilor USL Dolj. La finalul comunicatului cu pricina, craiovenii pot afla că… „La acţiunea de plantare, de astăzi (n.r. 13 noiembrie), au mai participat: viceprimarul municipiului Craiova, Florentin Tudor, precum şi candidaţii USL: Mihai Fifor, Ionuţ Stroe, Cristiana Anghel şi Nicolae Vasilescu”. Un detaliu deloc insignifiant în vreme de campanie electorală.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.