Un american, un bosniac, un sârb şi un moldovean prinşi cu şedere...

Un american, un bosniac, un sârb şi un moldovean prinşi cu şedere ilegală în Mehedinţi

360
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroului pentru Imigrări Mehedinţi, continuă acţiunile de prevenire şi combatere a şederii şi muncii  ilegale a cetăţenilor străini, pe raza de competenţă, cu noi rezultate.

 

Astfel, în urma verificărilor efectuate în săptămâna 05-11 noiembrie a.c., în diferite zone din Municipiul Dr.Tr.Severin,  au fost depistaţi cu şedere ilegală,  patru cetăţeni străini din S.U.A., Bosnia Herţegovina, Serbia şi Republica Moldova.

Persoanele în cauză  au intrat legal în România, iar la expirarea dreptului de şedere nu au părăsit teritoriul ţării şi nici nu au efectuat demersuri pentru punerea în legalitate.

Urmare a celor constatate, pentru cetăţenii din S.U.A, Bosnia Herţegovina şi Serbia, au fost emise decizii de returnare prin care sunt obligaţi să părăsească ţara în termen de 15 zile. Cetăţeanul moldovean, fiind membru de familie al unui cetăţean român, a fost îndrumat să depună cerere pentru prelungirea dreptului de şedere.

Totodată, cetăţenii străini au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment în conformitate cu prevederile O.U.G.194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată.

Biroul pentru Imigrări al Judeţului Mehedinţi, va continua activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor.

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.