Lumea Jucariilor

Lumea Jucariilor

554
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Librarie.net te invita in perioada 6 noiembrie 2012 – 31 decembrie 2012 in lumea plina de culoare a copilariei! Jocuri , jucarii si carti pentru copii te asteapta din timp pe site-ul nostru, pentru a te bucura in liniste de sarbatori.

Tot romanul se calca in picioare pentru ca, nu-i asa, pregatirile de sarbatori se fac, la noi, in ultimul moment. Tine-te departe de lumea dezlantuita in magazine si alege cu grija darurile pentru micutii tai – copii, nepoti, elevi… copii mici si copii mari!

Scrie o lista de dorinte impreuna cu copiii tai, cosultand oferta Librarie.net. Nu te teme, lista initiala va fi imensa. Revino la lista si vezi ce isi doresc cu adevarat copiii. Apoi, in functie de bugetul alocat, comanda produsele cele mai ravnite pentru sacul mosului.

Negocierile sunt permise si chiar indicate. Parintii vor mai educativ, copiii mai distractiv. Noi zicem ca se poate si-si.

Alegi din timp – alegi cadourile cele mai potrivite si te bucuri in tihna de momentele magice alaturi de cei dragi.

In plus, Librarie.net ofera pentru orice comanda care contine un produs din categoria jucarii:

Transport gratuit

si

Participarea la Tombola jucariilor

Norocosii vor castiga jucarii dupa cum urmeaza:

    • Premiul 1: Jucarii in valoare de 250 RON
    • Premiul 2: Jucarii in valoare de 200 RON
    • Premiul 3: Jucarii in valoare de 100 RON

 

Timpul trece repede si acum bate Mos Craciun la usa sau? in horn?!…



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.