Derby-ul suferinţei se dispută în „Zăvoi”

Derby-ul suferinţei se dispută în „Zăvoi”

407
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Situate în partea de jos a  clasamentului, cu şapte puncte acumulate, însă cu un golaveraj mai bun în dreptul slătinenilor, FC Olt şi CSM Râmnicu Vâlcea se întâlnesc în „Zăvoi” în cadrul unui derby al suferinţei. Adversarul grupării pregătite de Corneliu Papură vine după o victorie surprinzătoare, în deplasare, cu liderul Corona Braşov, meci suspect de aranjamente la pariuri. De cealaltă parte, gruparea locală nu a cunoscut victoria în mandatul tehnicianului craiovean. Mai mult decât atât, slătinenii nu au mai punctat pe tabela de marcaj de trei etape, iar misiunea obţinerii punctelor puse în joc nu va fi deloc uşoară.

Vigariu, singura absenţă în tabăra slătinenilor

Jucătorul de bandă dreapta, Alin Vigariu, este indisponibil pentru meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, mijlocaşul fiind diagnosticat cu întindere. În schimb, ar putea reveni Gabriel Velcovici.

 

„Să sperăm că Velcovici va putea să joace, voi avea o discuţie cu el. Polgar nu este refăcut complet fizic, vom vedea dacă va juca sau nu. Vigariu probabil va rata ultimele meciuri, are repaus cinci zile”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Corneliu Papură.

Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul Municipal. După duelul cu CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt Slatina va primi vizita celor de la FC Argeş, urmând ca în ultima etapă să întâlnească FCM Târgu Mureş.
Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.