Cum poti sa iti detoxifici organismul fara sa pierzi substante nutritive (p)

Cum poti sa iti detoxifici organismul fara sa pierzi substante nutritive (p)

1.542
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Practic, orice substanta care exercita un efect iritant si/sau daunator asupra organismului poate fi considerata toxina. Toxinele ingreunaeaza procesele biochimice si au un efect negativ asupra functionarii organismului. Toxinele pot aparea ca rezultat al unei alimentatii improprii, ca efect secundar al medicamentelor, poluarii mediului sau drept consecinta a unor procese metabolice. Clorofila ofera o protectie naturala impotriva tuturor acestor pericole !

Clorofila este pigmentul cloroplastelor verzi din celulele plantelor. Majoritatea cloroplastelor se gasesc in celulele frunzelor, dar pot aparea si in alte tesuturi verzi din plante. Fiecare cloroplast contine un asa-zis pigment clorofilic. Pigmentii sunt compusi chimici care absorb razele cu o anumita lungime de unda din lumina vizibila. Clorofilele utilizeaza in special lumina rosie si albastra. In cadrul fotosintezei, pigmentii transforma energia solara in energie chimica.

De sute de ani, clorofila din alfa alfa (lucerna) a fost folosita pe intregul glob pentru detoxificare, dar si ca tonifiant general. Alfalfa este o sursa bogata de proteine, clorofila, caroten, Vitamina A, D, E, B6, K, precum si de enzime. Exercita un efect alcalinizant foarte puternic la nivelul sistemului digestiv, ceea ce, in zilele noastre, are o importanta din ce in ce mai mare. In cazul unui aport excesiv de proteine si consum de dulciuri, cafea, bauturi carbogazoase, in organism patrund cloruri si fosfati. Daca nu reusesc sa paraseasca organsimul, se acumuleaza. In astfel de cazuri se recomnada un regim de detoxifiere, in care Liquid Chlorophyll poate juca un rol foarte important. Produsul poate fi folosit si extern, pentru dexinfectie, tamponarea vanatailor minore si gargara.

Atentie !

Clorofila nu a fost testata pe femeile gravide si pe mamele care alapteaza, prin urmare produsul poate fi consumat in sarcina sau perioada de alaptare doar cu avizul medicului !

Administrata oral, clorofila confera o culoare verzuie urinei si scaunelor si poate cauza decolorarea limbii.

Liquid Chlorophyll, compozitie/5ml

Clorofiline (din lucerna, care contine Na si Cu) …. 15 mg

Mod de administrare: 1 lingurita, zilnic



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.