Suporterii sunt fermi: Ştiinţa nu e jucăria politicienilor

Suporterii sunt fermi: Ştiinţa nu e jucăria politicienilor

1.201
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 4,71)

Suporterii Universităţii Craiova iau atitudine faţă de clasa politică. Fanii sunt mâhniţi că promisiunile din perioada alegerilor locale din iunie nu s-au concretizat şi nu vor ca numele Ştiinţei să mai fie folosit drept „armă“ de „împuşcat“ voturi şi în campania pentru „parlamentare“. Membrii Asociaţiei Suporterilor Olteni şi ai facţiunii Sezione Ultra au emis un comunicat în care le cer aspiranţilor la fotoliile de senatori şi deputaţi să nu mai păteze numele grupării-fanion a Olteniei, folosind „măreţia gloriei sportive“ în „mizeria fără de margini a politicii mioritice de azi“.

De asemenea, fanii craioveni solicită autorităţilor locale să salveze legendarul stadion „Ion Oblemenco“, fiind de părere că arena nu trebuie înlocuită cu una nouă şi că are nevoie de „reparaţii generale“.
„Sezione Ultra şi Asociaţia Suporterilor Olteni, în numele respectului şi preţuirii pentru culorile alb-albastre şi istoria grandioasă a ŞTIINŢEI CRAIOVA, atrag atenţia tuturor candidaților implicaţi în campania electorală proaspăt începută şi susţinătorilor acestora să NU folosească numele sfânt al echipei noastre dragi în luptele şi interesele politice de moment. Universitatea Craiova este cel mai onorabil şi celebru brand al întregului judeţ, ducând faima Olteniei decenii întregi până dincolo de graniţele ţării! Toţi suporterii adevăraţi ai Craiovei poartă pentru totdeauna în suflete mândria de a fi alb-albaştri şi preţuirea pentru admirabilele realizări ale generaţiilor trecute de fotbalişti, neputând nici cu gândul să accepte ca cineva să umbrească măreţia gloriei sportive cu mizeria fără de margini a politicii mioritice de azi! Suporterii de onoare au fost şi rămân complet în afara sferei politicii, fiind adânc ataşaţi numai de spiritul sportiv! Facem totodată un apel către autorităţile publice locale (primărie, consiliul municipal, consiliul judeţean, prefectură) să ia imediat măsurile absolut necesare pentru salvarea legendarului stadion ‘Ion Oblemenco’. Cerem transparenţă totală, clarificarea situaţiei juridice actuale, precum şi urgenta începere a lucrărilor de reparaţii generale spre fireasca redare către comunitate a acestui simbol de preţ. Măcar din respect pentru îngerul OBLEMENCO, ce ne priveşte parcă tot mai trist de pe soclul statuii, autorităţile au datoria de a interveni pentru normalitate”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul facţiunii Sezione Ultra.

sursa: http://sport-vartos.ro



7 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-08-2009
    Mesaje
    19

    Sa fim seriosi! E nevoie de o arena noua,s-a vazut cum e atmosfera la polivalenta cea noua…te simti si tu ca intr-o tara civilizata.Un stadion nou inseamna si locuri mai multe…o arena de peste 30 000 de locuri este foarte utila

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     17-10-2010
    Mesaje
    132
    Citat Mesaj initiat de unleashed
    Sa fim seriosi! E nevoie de o arena noua,s-a vazut cum e atmosfera la polivalenta cea noua…te simti si tu ca intr-o tara civilizata.Un stadion nou inseamna si locuri mai multe…o arena de peste 30 000 de locuri este foarte utila

    De parca noi am trai intr-o tara civilizata…parerea mea e ca cea mai mica problema a noastra in acest moment e construirea unui nou stadion…echipa noastra e in coma dar noua ne trebuie stadion nou(subscriu:sa fim seriosi) !!! Si consider ca se leaga prea multe amintiri si performante de aceasta arena pentru a fi asa usor uitata si demolata…Ion Oblemenco a fost si este unul dintre simbolurile noastre cele mai mari !!! Asta e ceea ce simt eu in calitate de suporter al Stiintei,poate tu ai vorbit in calitate de un simplu cetatean pasionat de sport,iti respect parerea dar nu sunt de acord cu ea.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    529

    Nu cred ca iti trebuie un nou stadion ca sa te bucuri de meciuri … eu zic ca Oblemenco e ff bun … sa incapa ei sa joace … sala plivalenta daca nu ardea, tot cea facuta pe timpu lu Ceausescu (construita nu in 20 de ani) s-ar fi jucat meciurile sporturilor de sala …

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    55

    Pe ei pe ei pe ei pe mama lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa nu ii lasam sa ne calce iar in picioare!!!!!! VREM ECHIPA INAPOI!!!!!!!!!!!!

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    250

    stati linistiti ca se apropie din nou alegerile , ramane de vazut ce tupeu mai au si cu ce promisiuni ne mai amagesc

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    57

    Ce e atat de greu vroiam echipa noastra pe stadionul noustru asta nu s-a putut insa se poate face o echipa cu mari aspiratii pe un ditamai stadion ei nu ne-au puytu oferi minimul asa ca nu mai gredetiin povestile pe care ni-i arunca iar

  7. #7
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    357

    Nu e numai vina politicienilor.
    Cand le ceri sa-ti faca echipe de fotbal, automat le ceri sa fure, deci, atentie la ce cereti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.