Degustătorii de vinuri din toată țara s-au întâlnit la Craiova

Degustătorii de vinuri din toată țara s-au întâlnit la Craiova

686
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

CRAIOVA. Astăzi, la Hotelul Parc, degustătorii de vinuri din toată țara s-au întâlnit pentru a “testa” producția din acest an, dar și vinuri mai vechi. În competiție au intrat 42 de soiuri de vin, din toate podgoriile României.

Nicolae Giugea, președinte al Asociației Degustătorilor din Oltenia, s-a arătat mulțumit de modul în care a fost organizat evenimentul la Craiova.

“Vinul este unul din brandurile noastre ca țară, și trebuie să exploatăm aceste posibilități de a ne face cunoscuți în Europa. Avem multe soiuri de vin care pot candida oricând cu mărci cunoscute în Europa”, a declarat Giugea.

În competiția de la Craiova au intrat 42 de soiuri de vin, degustătorii urmând să aleagă, în funcție de categorie, pe cel mai bun.

sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    465

    In Romania, un brand mai reprezentativ decat vinurile sunt betivanii.

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  2. #2
    Ami
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-09-2012
    Mesaje
    10

    Bună asta!

    Citat Mesaj initiat de PandaBlue
    In Romania, un brand mai reprezentativ decat vinurile sunt betivanii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.