Ion Prioteasa: Pe 6 decembrie, cel mai probabil, tăiem panglica la Aeroportul...

Ion Prioteasa: Pe 6 decembrie, cel mai probabil, tăiem panglica la Aeroportul Craiova

422
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa a declarat, la sfârșitul ședinței ordinare a consiliului, că este foarte posibil ca pe 6 decembrie să se inaugureze Aeroportul Internațional Craiova, urmând pelista proiectelor Spitalul Regional.

 

R.A. Aeroportul Craiova, regie subordonată Consiliului Județean Dolj, a solicitat mandatarea împuterniciților Consiliului Județean Dolj la Aeroportul Craiova, în vederea aprobării rectificării bugetului de venituri și cheltuiele pe anul 2012. Proiectul de hotărâre prin care s-au mandatat împuterniciții a fost aprobat vineri, 16 noiembrie, în ședința ordinară a Consiliului Județean. Cu această ocazie președintele Consiliului Județean, Ion Prioteasa, a menționat posibiliatea inaugurării oficiale a Aeroportului Internațional Craiova pe data de 6 decembrie. ”Este foarte probabil ca pe 6 decembrie să tăiem panglica Aeroportului Craiova. Astfel încheiem un proiect și putem să ne îndreptăm atenția spre următorul și anume reabilitarea Spitalului Regional. Va trebui să folosim fonduri europene pentru anveloprea clădirii, să punem termopane acolo unde nu sunt, este nevoie de reparații la instalațiile electrice, termice. Vrem ca oamenii să spună – Iată Consiliul Județean a reușit să pună un spital pe picioare”, a declarat președintele Consiliului Județean.

 

sursa: lupamea.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    259

    —–incepem si noi sa intram in randul lumii !!
    —–poate reusesc sa mai schimbe si mentalitatea cadrelor medicale care stau ostentativ cu buzunarul deschis catre tine , ca in prezent nu te baga nimeni in seama daca nu le „indesi” in buzunar niste banuti !!!
    cum se numea juramantul pe care il depun ei ? parca juramantul lui Hipocrat !!
    nu , nu am uitat dar sunt convins ca ei da !!!!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    356

    Eu, daca as fi politician oltean, as da gratis casa cu curte, utilitati gratis si salariu special medicilor si asistentelor de valoare romani din strainatate, care ar dori sa se intoarca acasa, in Romania si as ma rari din cei de pe aici.
    In felul asta consider ca serviciile medicale s-ar imbunatati foarte mult.
    Investind astfel in sanatate castigul ar fi cu mult mai mare decat banii cheltuiti.
    Cu muncitori bolnavi si copii handicapati nu exista viitor.

  3. #3
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    534

    Doamne ajuta …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.