110.000 de lei alocați de CJ Dolj pentru 1 Decembrie și sărbătorile...

110.000 de lei alocați de CJ Dolj pentru 1 Decembrie și sărbătorile de iarnă

450
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ședința Consiliului Județean Dolj, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind cheltuirea sumei de 110.000 de lei din bugetul Județului Dolj pentru susținerea acțiunilor ce se vor desfășura de 1 Decembrie și cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

La sfârșit de an Consiliul Județean Dolj susține acțiuni specifice dedicate evenimentelor din luna decembrie, sărbătorirea zilei Naționale a României și comemorarea eroilor din decembrie 1989, se vor primi colindători cu ocazia Craciunului și Anului Nou care vor primi daruri simbolice. De asemenea se vor oferi, din partea Consiliului Județean Dolj, 37 de pachete destinate copiilor răniților și urmașilor din Revoluția din Decembrie 1089, 71 de pachete pentru copii salariaților Consiliului Județean Dolj, 250 de pachete pentru copiii colindători. O parte din cei 110.000 de lei vor merge pentru organizarea ceremonialului comemorativ cu ocazia împlinirii a 23 de ani de la Revoluția Română din 1989. Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, le-a făcut o invitație oficială consilierilor județeni de participare la acțiunile ce se vor desfășura de 1 Decembrie.

 

sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.