Mașina unei craiovence, distrusă de incendiu. Pompierii au stabilit că focul a...

Mașina unei craiovence, distrusă de incendiu. Pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat

424
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. O craioveancă s-a ales cu mașina distrusă în această dimineață, în urma unui incendiu. Pompierii au stabilit că focul a fost pus intenționat, astfel că a fost anunțată și Poliția pentru cercetări.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină, în această dimineață, în jurul orei 06.00, în cartierul „1 Mai”, pe strada Ștefan Berceanu, unde ardea o mașină de teren, un Land Rover. La fața locului a fost trimisă o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pompierii au stins incendiul, însă autovehiculul a fost distrus aproape în totalitate. În urma cercetărilor s-a stabilit că a fost vorba despre o acțiune intenționată.

„Din  cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars compartimentul motor, anvelopele faţă, spoiler spate şi habitaclu în proporţie de aproximativ 70%”, a declarat mr. Florin Cocoșilă, ofițer de presă al ISU Dolj.

Au fost anunțați și polițiștii Secției 2 Craiova, care au demarat verificările pentru identificarea autorilor faptei.

 

sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.