Scandal în Liga Doljului. FC Podari nu a fost lăsată să joace

Scandal în Liga Doljului. FC Podari nu a fost lăsată să joace

1.043
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Podari, una dintre cele mai valoroase trupe din Liga Doljului, are, mai nou, interzis la fotbal. În această după-amiază, trupa lui Victor Naicu ar fi trebuit să joace pe Tineretului, casa celor de la Viitorul Cârcea. Meciul nu a mai avut loc. Cauza: neplata unei amenzi de către clubul din Podari spre forul judeţean.

 

De ce ar fi trebuit clubul FC Podari să plătească amendă? Pentru că Aurel Gheorghiţă, fiul primarului din Podari, a intrat pe teren la meciul cu Amaradia Melineşti.

Victor Naicu, antrenorul grupării FC Podari, a comentat astfel: „Mai nou, AJF Dolj ţine loc de poliţie locală. Nu înţeleg de ce e amendat clubul şi nu persoana. Păi, dacă badea Gheorghe intra pe teren nu trebuia el să primească amendă din partea poliţiei locale? Probabil nu ne vor programa nici în etapa următoare şi ne exclud“

Sorin Pătraşcu, vicele AJF Dolj, a spus: „Nu au fost prograţi pentru că nu au plătit datoriile la AJF, în cuantum de 40 de milioane. Au primit aceste amenzi din cauza incidentelor de la meciul cu Amaradia Melineşti. Când Aurel Gheorghiţă a intrat pe teren. Ne e vorba că a fost fiul primarului, puteau să fie şi alţi spectatori. Practic, nu s-a asigurat buna desfăşurare a jocului. Ştiţi prea bine că şi FRF dacă nu plăteşti datoriile nu te programează“.

Aşadar, cel mai probabil partida se va încheia cu scorul de 3-0 în favoarea grupării Viitorul Cârcea.

 

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.