Handbalistele revin “acasă”, baschetbaliştii inaugurează Sala Polivalentă

Handbalistele revin “acasă”, baschetbaliştii inaugurează Sala Polivalentă

322
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Odată cu Superkombat-ul de K1 s-a dat undă verde să se poată disputa meciuri în Sala Polivalentă din Craiova. Astfel, cea mai mare bucurie va fi revenirea echipei feminine de handbal după foarte mulţi ani de exil.

 

Handbalistele de la SCM Craiova vor evolua mâine, în sfârşit, în Bănie. Sala Polivalentă va găzdui o confruntare care se anunţă extrem de interesantă, între SCM Craiova şi HC Zalău, din cadrul etapei a noua din Liga Naţională. Intrarea se va face pe bază de invitaţii, care se pot ridica de la sală.
Şi baschetbaliştii de la SCM-U Craiova vor evolua în Polivalentă.  Sportivii noştri vor întâlni astăzi, de la ora 19.00, BC Miercurea Ciuc. Oltenii pornesc favoriţi, prin prisma rezultatelor anterioare, dar şi a istoricului confruntărilor cu cei de la BC Miercurea Ciuc. Cele două formaţii s-au întâlnit de şase ori în prima divizie, Craiova a obţinut cinci victorii, iar Miercurea Ciuc doar una. SCM-U se află pe locul şapte în Liga Naţională (cinci victorii, două înfrângeri), iar harghitenii au doar o victorie şi ocupă locul 14.

Dacă în Sala Polivalentă vor avea loc, în acest weekend, meciuri de baschet masculin şi handbal feminin, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“ se vor desfăşura trei jocuri de volei ale echipelor de la SCM-U pentru care nu a fost trasat încă terenul de joc la sala mare, proaspăt inaugurată. Băieţii lui Dan Pascu vor avea două dueluri, ambele în compania aceluiaşi adversar, Unirea Dej. Astăzi, de la ora 18.00, cele două echipe se vor înfrunta în campionat, iar mâine, de la ora 12.00, în Cupa României, meci retur din sferturile de finală. În tur, formaţia din Dej s-a impus cu 3-0. Echipa feminină de volei de la SCM-U Craiova, antrenată de Mircea Dudaş, va evolua astăzi, de la ora 16.00, în compania formaţiei CSM Sibiu.

Primăria a decis ca până la finalul acestui an intrarea în Sala Polivalentă să fie liberă.

 

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.