Sala Polivalentă, arhiplină la primele meciuri

Sala Polivalentă, arhiplină la primele meciuri

405
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Echipele de la SCM Craiova au inaugurat Sala Polivalentă, în acest weekend disputându-se primele jocuri în această locaţie după o pauză de mai bine de 18 ani.

Baschetbaliştii au trecut aseară, mai greu decât se aşteptau, de BC Miercurea Ciuc, cu scorul de 77-66. Oaspeţii, cu o singură victorie în acest sezon au condus ostilităţile până în sfertul al treilea, când craiovenii au revenit pe tabelă. Încurajaţi de un public fantastic, sportivii de la SCM au avut un final foarte bun. „Un meci nu tocmai spectaculos. Un joc tensionat cu o echipă adversă foarte motivată. Am intrat greu în meci, a intervenit şi o accidentare, dar una peste alta o victorie muncită şi meritată. Publicul din această nouă sală de sport a fost fantastic şi mă bucur că le-am oferit victoria”, a declarat antrenorul gazdelor, Andjelko MANDIC.

În asentimentul său a fost şi Ionuţ Drăguşin, jucător la S.C.M. Craiova: “O atmosferă incredibilă. Este cea mai frumoasă atmosferă la un meci de bachet, pe care am văzut-o eu în România. Le mulţumim suporterilor pentru atmosfera creată şi le datorăm, în mare parte, această victorie. Cu un astfel de public nu poţi decât să lupţi cu toată determinerea pentru a le oferi spectacol şi victorie.”

În schimb, handbalistele au debutat cu eşec în faţa trupei lui Gheorghe Tadici, HC Zalău. Deşi la pauză au avut un avans de trei goluri (9-6), în partea secundă sportivele noastre au fost de nerecunoscut. „Am debutat, zic eu, cu dreptul în Sala Polivalentă. Un meci foarte dificil, contra formaţiei din Zalău, în care diferenţa a fost făcută de câteva greşeli personale. Aproape tot meciul am fost lângă adversare. Avem jucătoare tinere care au nevoie de cât mai multe astfel de jocuri. Banca tehnică, precum şi fetele, vrem să mulţumim tuturor celor care au fost la Sala Poliventă şi ne-au susţinut”, a spus tehnicianul SCM Craiova, Bogdan Burcea.

Tot în aceste zile, dar în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, au avut loc trei meciuri de volei. La feminin, SCM a dispus de CSM Sibiu cu 3-1, iar la masculin, elevii pregătiţi de Dănuţ Pascu au ratat calificarea în faza următoare a Cupei României în favoarea celor de la Unirea Dej.

 

sursa: jurnalulolteniei.ro

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Moderator
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    5552

    Ziua pe care o asteapta Craiovenii de aproape doua decenii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.