Papură: „Cu toţii ne punem întrebarea cum să facem să dăm gol”

Papură: „Cu toţii ne punem întrebarea cum să facem să dăm gol”

317
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina nu a reuşit să puncteze pe tabela de marcaj nici în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, înregistrând al patrulea joc consecutiv fără gol marcat. Jocul a fost unul slab, în dreptul slătinenilor fiind consemnată o singură ocazie, prin Crăciun, care  a trimis pe lângă poartă o minge primită dintr-o centare de pe flancul stâng. Bancu a încercat o execuţie de la 16 metri, blocată, iar celelalte acţiuni ofensive nu s-au finalizat cu şuturi pe poartă. Cu toate astea, tehnicianul Corneliu Papură spune că jucătorii săi meritau să înscrie, deşi cele mai mari ocazii le-au avut gazdele.

 

„Cu siguranţă meritam să înscriem, am avut foarte mari oportunităţi de a înscrie, mai ales pe final, este inadmisibil să nu ai puţină minte să dejoci un ofsaid, am scăpat trei contra portar, la ultima sau penultima fază. Meritam să înscriem, nu ştiu dacă şi câştigam. Ne va fi greu dacă nu tratăm cu maximă responsabilitate şi  mult mai multă siguranţă posesia mingii. Ne-am dominat adversarul în multe momente ale jocului, am avut posesie bună, păcat că pe ultimii 16 metri nu găsim soluţia ideală şi am avut câteva oportunităţi destul de bune. Am greşit multe pase, băieţii se plângeau de balon, s-a schimbat de trei ori, am înţeles că nici terenul nu era foarte bun, dar de când am venit, fără presiune jucătorii greşesc, ceea ce nu este normal. Cu toţii ne punem întrebarea cum să facem să dăm gol, dar am avut mari situaţii. Cred că jucătorii mei sunt buni, dar au nevoie de mai multă încredere, pot face mult mai mult decât au arătat în aceste meciuri. Greşim pase fără presiune, trebuie să muncim mai mult la posesie, însă până la urmă intervine şi calitatea jucătorului, ce imaginaţie are în faţa porţii, valoarea pe care o are”, a declarat Corneliu Papură, imediat după joc.

FC Olt Slatina are o singură victorie în acest sezon, cea cu FC Maramureş din etapa a III-a, obţinută cu scorul de 3-0.

 

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.