Severinenii, mai buni decât Dinamo şi Molde

Severinenii, mai buni decât Dinamo şi Molde

380
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ultima clasată din Liga I, CS Turnu Severin a pierdut aseară în Ghencea cu 2-1 în faţa Stelei, după ce Vancea deschisese scorul pentru olteni. Rezultatul este unul destul de bun, dacă se ţine cont de faptul că Steaua a câştigat 13 dintre cele 16 partide disputate în acest tur şi este aproape calificată în primăvara europeană.

 

Severinenii au început curajos partida din Ghencea, Vancea deschizând scorul după un sfert de oră de joc. Tănase şi Rusescu au au adus rapid Steaua în avantaj, în minutul 27, acesta fiind şi rezultatul final. În ciuda locului ocupat în clasament, CS Turnu Severin a pierdut la limită aproape toate meciurile. Aşa s-a întâmplat şi aseară, în Ghencea, unde alte grupări au fost înfrânte cu scor mai mare: Dinamo cu 3-1 şi Molde cu 2-0. În ultima etapă a turului, mehedinţenii vor primi replica Viitorului Constanţa, luni, 26 noiembrie, de la ora 18.00.

sursa:jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.