Olguţa a plantat pomi la Victor Babeş. La anul promite să sădească...

Olguţa a plantat pomi la Victor Babeş. La anul promite să sădească un spital nou

421
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Lia Olguţa Vasilescu şi viceprimarul Cristina Calangiu au participat la acţiunea de plantare de pomi la Spitalul “Victor Babeş” din Craiova.

Conducerea executivă a primăriei a luat parte la acţiunea de azi “Plantăm pentru viaţă”, de la spitalul Victor Babeş, unul din cele trei aflate în subordinea primăriei Craiova.

“Noi ne-am ocupat mai mult de partea administrativă, cum ar fi asfaltarea acestei din curtea spitalului. Am zis să ne mişcăm repede, acum, înainte să vină zăpada, dar anul viior va trebui să venim să asfatăm toată curtea. Cel mai important lucru pe care trebuie să-l facem însă anul viitor este să începem construcţia unui spital nou, de categoria I la Craiova. Durează 5 – 6 luni de zile partea de finanţare şi de licitaţie, dar sperăm ca măcar în luna septembrie a anului viitor să putem demara lucrările”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu.

 

Sursa: oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.