Posesori de mandate în arestul inspectoratului

Posesori de mandate în arestul inspectoratului

477
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii au depistat şi prins două persoane pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei privative de libertate.

 

Lucrători ai Secţiei de Poliţie Rurală 3 Bucovăţ l-au prins pe Constantin Luca, 33 de ani, din comuna Terpeziţa, sat Lazu, judeţul Dolj, pe numele căruia Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a unei pedepse de 1 an şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii Secţiei 2 Craiova l-au depistat şi prins pe Sami Ors, 37 ani, născut în Konya, Turcia, cu domiciliul în Craiova, pe numele căruia Tribunalul Timiş a emis mandat de executare a unei pedepse de 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, grup organizat şi spălare de bani. Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

 

sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.