Eures: posturi în Norvegia, Finlanda şi Slovenia

Eures: posturi în Norvegia, Finlanda şi Slovenia

306
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Posturile vacante în această perioadă se adresează persoanelor cu studii în domeniul medical, tehnic şi zootehnic, iar ţările din care vin ofertele sunt: Slovenia, Finlanda şi Norvegia.

Astfel, slovenii au nevoie de un medic specialist psihiatrie, care să aibă studii de specialitate, să cunoască foarte bine limba slovenă şi să fie capabil să lucreze 40 de ore pe săptămână în ture. Persoana selectată va primi un salariu de 2.300 de euro pe lună şi un contract permanent. Termenul limită pentru aplicare este 20 decembrie. Tot în Slovenia se caută un doctor ortoped, care trebuie să aibă mai mult de cinci ani de experienţă în domeniu, să fie fluent în engleză, să aibă cunoştinţe de bază de limba slovenă şi permis de conducere categoria B. Salariul este de 5.000 de euro pe lună, cu mese şi cheltuieli de călătorie incluse în salariu. Candidaturile pot fi depuse până în 14 decembrie.

De asemenea, o firmă din Finlanda selectează un operator CNC. Se cer: experienţă în domeniu şi în lucrul cu obiecte grele, abilitatea de a înţelege termenii tehnici în limba engleză şi se oferă 12 euro pe oră, asistenţă în găsirea cazării şi contract pe perioadă nedeterminată. Aplicaţiile se depun până în 15 decembrie.

soc
O altă ofertă vine de la o fermă norvegiană, care caută doi angajaţi pentru o fermă de vaci şi porci. Angajatorul solicită experienţă, recomandări de la foştii patroni, permis conducere tractor şi cunoştinţe bune de engleză. CV-urile se primesc până în 15 decembrie, contractul începe cât mai repede posibil. Pentru mai multe informaţii, persoanele interesate se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt.

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.