Salubritatea si-a tras site nou

Salubritatea si-a tras site nou

711
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Intr-un comunicat primit astazi, suntem informati ca SRL-ul care face curatenie in ditamai orasul si-a tras site nou.

Iata textul comunicatului:

„SC Salubritate Craiova SRL și-a relansat astăzi site-ul, cu o structură îmbunătățită, ușor de utilizat și accesat, și informații utile, menite să vină în ajutorul abonaților societății.

 

Astfel, site-ul a fost refăcut atât la nivel vizual cât și funcțional, craiovenii putând găsi la adresa www.salubritate-craiova.ro, pe lângă cele cinci pagini existente, legate de serviciile prestate de SC Salubritate Craiova SRL, o nouă secțiune, cu informații referitoare la sistemul de colectare selectivă a ambalajelor. Pe lângă date generale, pagina „Colectare selectivă” conține informații legate de modul în care sunt sancționate furtul din containere sau aruncarea deșeurilor menajere în iglu-uri. Tot ca un element de noutate, în secțiunea „Transport deșeuri” poate fi consultat programul de ridicare a gunoiului menajer de la gospodăriile individuale din Craiova. Platforma de comunicare, respectiv posibilitatea de a trimite sesizări prin intermediul formularului de contact, a fost menținută și în noua versiune a site-ului.

 

Celor trei categorii existente pe site (Anunțuri, Știri, Contact) li s-au adăugat, începând de astăzi, alte două: „Informații utile” și „Întrebări frecvente”. Categoria „Informații utile” conține patru sub-categorii cu informații referitoare la modul în care abonații pot solicita o audiență conducerii SC Salubritate Craiova SRL, date legate de obținerea avizului tehnic solicitat persoanelor cărora li s-a impus acest lucru prin certificatul de urbanism, de tarifele percepute de societate, inclusiv modalitățile de plată aflate la dispoziția abonaților, sau de actele necesare pentru incheierea contractelor de prestare a serviciului de salubrizare sau de ridicare a molozului. Creată din dorința de a răspunde unor întrebări adresate Salubritate Craiova de-a lungul timpului, dar și de a oferi informații utile, categoria „Întrebări frecvente” conține date și explicații referitoare la proceduri specifice activității SC Salubritate Craiova SRL.

 

„A fost dorința noastră să venim în sprijinul abonaților Salubritate Craiova cu date precise, care să elimine anumite neclarități apărute tocmai din cauza lipsei de informare. În contextul actual, în care informația circulă rapid prin intermediul internetului și, cel mai important, este gratis, am considerat că aceasta este cea mai simplă modalitate prin care putem oferi o imagine limpede a activității noastre”, a declarat Cristian Ștefan Popescu, administrator SC Salubritate Craiova SRL.

 

Modificarea arhitecturii site-ului www.salubritate-craiova.ro precum și administrarea acestuia sunt gratuite, fiind realizate, ca și până acum, de angajații societății.”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.