Spital municipal în Valea Şarpelui

Spital municipal în Valea Şarpelui

752
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primăria Craiova se angajează la una din cele mai consistente investiţii din ultimii ani. Este vorba de un spital municipal în toată puterea cuvântului, pe care edilii îl vor construit la marginea oraşului, menit să înlocuiască Filantropia. Primăria face rost la sfârşitul acestei săptămâni de terenul necesar, aproape opt hectare, în Valea Şarpelui, PUZ-ulşi Studiul de fezabilitate urmând a fi realizate până la începutul lunii ianuarie 2013.

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de vineri a Consiliului Local Municipal figurează şi un proiect care are ca obiect un teren amplasat la marginea Craiovei, în zona Valea Şarpelui. Parcela, cu o suprafaţă de aproape opt hectare, este la această oră în administrarea SRL-ului municipal de pieţe. Prin proiectul de hotărâre supus dezbaterii consilierilor locali, concesiunea terenului către pieţe încetează, acesta urmând a reveni la dispoziţie municipalităţii. “Bunul «Teren aferent rampă Valea Şarpelui» este identificat la poziţia 3267 din HG nr.141/2008 cu suprafaţa de 79.900 m.p. Prin HCL nr. 397/2011 s-a aprobat încheierea contractului de concesiune între Consiliul Local al Municipiului Craiova şi SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, având ca obiect concesionarea bunurilor care aparţin domeniului public şi privat al municipiului Craiova, unde bunul «Teren Valea Şarpelui» cu valoare de inventar de 2.265.479,00 lei se regăseşte la poziţia 86 din anexa 1. Având în vedere faptul că autoritatea publică locală întenţionează executarea unor lucrări de interes şi utilitate publică, iar până în prezent pe terenul mai sus menţionat nu se mai realizează scopul pentru care a fost concesiunat către SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, se propune preluarea bunului «Teren Valea Şarpelui» din concesiunea SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, în administrarea Consiliului Local al Municipiului Craiova”, precizează raportul întocmit de funcţionarii primăriei.

 

Sursa: oltenasul.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-08-2011
    Mesaje
    20

    Si ce legatura are Eduard Irimia cu aceasta stire?
    El este in fotografie alaturi de „Larguta”?!
    De la galele de K1 e cu el in gand, nu si-l mai poate scoate, sau el nu mai poate iesi de unde a intrat……………………………
    Interesanta trecere, de la „pixul” lui Vadim, la „bata de basseball” al lui Edy.
    Ceva interesant se poate citi accesand urmatorul link:
    http://www.curentul.ro/2010/index.php/2010082648008/Actualitate/Virginalele-politicii-vor-sa-puna-centura-de-castitate-Internetului.html

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.