Antonie Solomon în mijlocul cetățenilor (P)

Antonie Solomon în mijlocul cetățenilor (P)

894
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Antonie Solomon, candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu la functia de Senator in Colegiul 1 din Craiova s-a aflat miercuri dimineata in mijlocul locuitorilor din cartierul Craiovita Noua.  Alaturi de Antonie Solomon, s-a aflat si Gheorghe Netoiu, candidatul PP-DD pentru Camera Deputatilor in Colegiul 1.

Aceștia s-au intâlnit cu cetățenii din zona pieței din cartierul Craiovița Nouă cu acest prilej prezentându-le proiectele susținute în campania electorală. Antonie Solomon le-a promis acestora că are in vedere cel putin trei mari proiecte pe care le va sustine pentru craioveni in Parlament. ”Voi lupta ca în parlament să fac auzite problemele Craiovei și ale Olteniei. Realizarea unui drum expres Craiova – Pitești în regim de autostradă să fie o prioritate nu numai pentru noi ci și pentru guvernanți. Situația dezastruoasa a câinilor comunitari nu este doar în Craiova, ci  la nivel național. Și acest lucru s-a întâmplat din cauza legislației, de aceea aceasta trebuie adaptată la cea europeană. Am vazut că acolo se poate.”

Maine Antonie Solomon se va afla în Cartierul Brazda lui Novac incepand cu ora 10.00,  impreuna cu Mihai Cilibiu, candidatul PP-DD pentru Colegiul 2 Camera Deputatilor pentru a discuta problemele cu care se confruntă aceștia



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.