Primăria Slatina le oferă pensionarilor o excursie în Maramureş

Primăria Slatina le oferă pensionarilor o excursie în Maramureş

564
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

30 de pensionari olteni cu vârsta peste 55 de ani pot câştiga o excursie de patru zile în Maramureş. Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma unei tombole care va fi organizată pe 1 decembrie.

 

„Avem nişte taloane care, începând de astăzi, se vor găsi la Cluburile pensionarilor de pe străzile Victoriei şi Centura Basarabilor. Cei care doresc să participe la această tombolă sunt rugaţi să treacă şi să-l ridice şi să-l completeze. Pe 1 decembrie, de la ora 10.00, pe scena amenajată la magazinul Oltul va fi o urnă unde se vor introduce toate taloanele. Extragerea se va face, seara, înaintea spectacolului de deschidere a Orăşelului Copiilor”, a precizat viceprimarul Slatinei, Minel Prina.

 

Excursia va avea loc cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

 

„Sper că vor fi foarte mulţi participanţi şi se vor bucura cei care vor câştiga, un număr de 30. Aceştia vor merge, între 4-8 mai, în Maramureş. Paştele şi-l vor petrece acolo”, a mai spus vice-edilul.

 

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.