Polivalenta, de închiriat – Primăria Craiova vrea 2,15 lei pe oră, pe...

Polivalenta, de închiriat – Primăria Craiova vrea 2,15 lei pe oră, pe metrul pătrat

1.089
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

UPDATE: Consilierii locali au votat, în urmă cu câteva minute, atât darea în administrare a Sălii Polivalente către RAADPFL, cât şi tariful de închiriere propus pentru perioada de iarnă, de 2,15 lei/mp/oră.

Proiectul s-a regăsit pe ordinea de azi a şedinţei extraordinare a Consiliul Local al Municipiului Craiova de astăzi, ca urmare a unui referat al RAADPFL – administratorul Sălii Polivalente, şi a raportului Direcţiei Servicii Publice din cadrul Primăriei Craiova, prin care se propunea aprobarea tarifului de închiriere a Sălii Polivalente, pentru perioada de iarnă. Astfel că, în urma votului consilierilor, preţul menţionat va fi aplicat începând cu 1 ianuarie 2013.
Taxa – pentru recuperarea chetuielilor RAADPFL 
Reprezentanţii RAADPFL Craiova spun că închirierea este necesară, întrucât Sala trebuie întreţinută, iar asta costă. Printre elementele tarifabile se numără, conform Referatului petru stabilirea taxei de închiriere, consumabilele (prosoape, detergenţi, mopuri etc), apa, energia electrică, energia termică, coeficientul de mentenanţă, cheltuielile indirecte, salariile etc. (Pentru structura tarifelor, vezi foto).

Conform Notei de fundamentare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului, dimensiunea maximă a terenului de joc este de 35m x 45m.

Ceea ce nu se specifică este cine poate închiria Sala Polivalentă în această iarnă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.