Craiova: Vot unanim pentru toate proiectele Consiliului local

Craiova: Vot unanim pentru toate proiectele Consiliului local

369
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consilierii municipali au votat, în unanimitate, toate cele 8 proiecte de pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local de astăzi. Întâlnirea s-a derulat rapid, fără observaţii sau discuţii pe marginea vreunuia dintre proiecte.

Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Craiova, pe anul 2012.
Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Spitalul Clinic Municipal Filantropia, pe anul 2012.
Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general consolidat al municipiului Craiova, pe anul 2012.
Proiect de hotărâre privind darea în administrare a Sălii Polivalente către Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova.
Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor şi preţurilor aferente folosinţei Sălii Polivalente.
Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova, pe anul 2012.
Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei şi statului de funcţii la Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public şi Fondului Locativ Craiova.
Proiect de hotărâre privind aprobarea Expertizei Tehnice, Documentaţiei de Avizare Lucrări Intervenţie şi a indicatorilor tehnico – economici pentru „Reamenajare locuri de joacă pentru copii”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.