Activitatea ISU Dolj în ultimele 24 de ore

Activitatea ISU Dolj în ultimele 24 de ore

507
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 10 de cazuri, pentru stingerea unui incendiu şi pentru deblocarea unei persoane.

 

Echipajele de intervenţie ale ISU „Oltenia” Dolj au intervenit cu două echipaje ale S.M.U.R.D. şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 3 persoane aflate într-un autoturism, în urma unui accident de circulaţie produs pe DJ. 565 Craiova- Segarcea km. 14 – 15,  conducător auto fiind Mircea P..

Echiajele S.M.U.R.D. ajunse la faţa locului au preluat cele 3 victime (2 adulţi şi 1 copil) aflate în afara autoturismului, au acordat asistenţa medicală de urgenţă şi le-au trasportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Nr. 1 Craiova.

În urma accidentului s-a produs un incendiu la autoturism, acesta fiind stins de către echipajul de pompieri aflat la faţa locului.

Din cauza unui scurtcircuit electric a ars autoturismul în totalitate.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru deblocarea cetăţeanului Marin Ş., în loc. Malu Mare, care se afla căzut într-un canal de colectare ape reziduale.

Persoana a fost scoasă în stare de constienţă, misiunea fiind îndeplinită fără probleme.

Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă după, cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 2 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 1 intervenţie.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 1 intervenţie.

Garda Intervenţie Bechet (E.P.A.) – 1 intervenţie.

 

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.