Cercetaţi pentru braconaj cinegetic şi deţinere ilegală de armament şi muniţie

Cercetaţi pentru braconaj cinegetic şi deţinere ilegală de armament şi muniţie

419
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În data de 22.11.2012, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi ai Posturilor de Poliţie Pădina şi Bîcleş, au oprit în trafic un autovehicul proprietatea lui B. DANIEL, pe raza comunei Pădina, la intersecţia D.C. 93 cu D.J. 563 A, la intrarea în satul Slaşoma.

 

Cu ocazia controlului autovehiculului, pe podeaua din spate între banchetă şi scaunele din faţă a fost găsită o armă confecţionată artizanal, având un tub de muniţie pe ţeavă, aparţinând lui N. EMANOIL, de 48 ani, din comuna Dumbrava, judeţul Mehedinţi, iar sub scaunul din faţă dreapta a fost găsită o armă de vânătoare precum şi mai multe cartuşe de 12 mm, acestea aparţinând lui A.GHEORGHE, de 75 ani, din oraşul Bocşa, judeţul Caraş-Severin. Tot pe podeaua din faţă dreapta, sub torpedou a fost identificată o lanternă tip proiector, ce era alimentată cu fire direct de la acumulatorul autoturismului, ce aparţinea lui B. DANIEL, de 22 ani, din comuna Dumbrava, judeţul Mehedinţi, acestea fiind ridicate în vederea efectuării cercetărilor.

Cu ocazia verificărilor nu s-au găsit animale braconate, aceştia neavând autorizaţie de vânătoare.

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic şi deţinere ilegală de armament şi muniţie, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 42, alin. 2 lit. a din Legea 407/2006 şi art. 279 din Codul Penal.

 

sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.