Dulcea: „Cu tot respectul pentru echipa gazdă, am rămas cu un gust...

Dulcea: „Cu tot respectul pentru echipa gazdă, am rămas cu un gust amar”

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fotbalistul de 35 de ani al celor de la FC Argeş, Adrian Dulcea, care este şi “secund” al alb-violeţilor a declarat că echipa sa merita cel puţin un egal în confruntarea cu FC Olt Slatina. Atacantul s-a arătat nemulţumit de maniera de arbitraj, pe care a catalogat-o ostilă.

 

” A fost un joc cum n-am văzut demult la Diviza B, un arbitraj cum era pe timpul echipelor miniere, aşa ceva nu mi s-a întâmplat niciodată, să avem gol valabil anulat, unsprezece metri clar, pe o apărare a jucătorului advers cu mâinile sus, ca la baschet, un cartonaş roşu, unsprezece metri dat contra noastră, sunt foarte multe, cu direcţie clară. Cu tot respectul pentru echipa gazdă, care a făcut efort, îi felicit pentru asta, am rămas cu un gust amar vizavi de ce s-a întâmplat aici. O să analizăm şi noi video această partidă, nu putem să mai lăsăm de la noi, pentru că am lăsat foarte mult, iar greşelile de arbitraj s-au strâns împotriva noastră.Am avut ocazii, am marcat, a fost gol, când scoate arbitrul mingea din poartă înseamnă că am marcat, problema e că a fost gol valabil. Am mai avut o bară, au fost ocazii multe. Îi felicit pe băieţii noştri, şi-au dorit victoria, au ajuns în faţa porţii, şi-au creat ocazii, dar trebuie să vedem şi greşelile care s-au făcut, pentru că golurile adversarilor au fost făcute cadou. E greu să spun dacă meritam un punct, din punctul meu de vedere dacă îţi anulează un gol la 1-0, pe fondul unui joc bun, putem să spunem că se putea cel puţin un egal, dar e 2-0, mergem acasă, ne certăm, asta este, iar totul din cauza unora, care nu înţeleg cum ajung în postura de a arbitra. Doru Alexe este un conducător care şi-a făcut temele foarte bine, punct”, a declarat Dulcea.  

 

Meciul a fost condus la centru de către Ionuţ Coza (Cernica), ajutat la cele două tuşe de Petruţa Iugulescu (Târgovişte) şi Marius Marchidanu (Brăila).

 

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.