Antonie Solomon, s-a intalnit astazi cu locuitorii din comunele Bulzesti si Murgasi,...

Antonie Solomon, s-a intalnit astazi cu locuitorii din comunele Bulzesti si Murgasi, judetul Dolj

1.151
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Candidatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu la functia de senator, in Colegiul 1 Craiova – Antonie Solomon, s-a intalnit astazi cu locuitorii din comunele Bulzesti si Murgasi, judetul Dolj.

 

Intampinat cu multa caldura de cetateni, Antonie Solomon a ascultat problemele oamenilor si i-a asigurat de sprijinul sau, din calitatea de parlamentar.

“Ma simt bine intre oamenii simpli, intre tarani, pentru ca si eu, la randul meu, am fost si raman fiu al satului doljean. Ii inteleg pe oameni, le inteleg greutatile cu care se confrunta si ma voi implica sa-i sprijin cu initiative legislative care sa le faca existenta mai usoara. In Parlament, asa cum le-am spus si cetatenior din Bulzesti si Murgasi, voi sustine cu prioritate un proiect de sprijin pentru agricultura judetului Dolj – Dezvoltarea infrastructurii de depozitare şi comercializare a produselor agricole.

Aceasta, va avea in vedere realizarea unei reţele de silozuri şi depozite, cu acces la principalele rute de export: porturile Bechet-Calafat, caile ferate romane si incheierea de Parteneriate cu marii retaileri, pentru comercializarea productiei agricole. In acest fel, taranii vor avea asigurata vanzarea productiei agricole pe care o realizeaza, iar munca lor va fi astfel mai bine valorificata”, a declarat Antonie Solomon.

 

Candidatul Partidului Poporului Dan Diaconescu la functia de senator, in Colegiul 1 Craiova – Antonie Solomon, le-a prezentat locuitorilor comunelor Bulzesti si Murgasi si alte doua proiecte pe care le va sustine in Parlament si care vin in sprijinul doljenilor, si anume – realizarea Drumului expres in regim de autostrada Craiova – Pitesti si descentralizare totala pentru administratia publica locala.

 

In vizita efectuata in comunele Bulzesti si Murgasi, Antonie Solomon a fost insotit si de Mihai Cilibiu, candidatul PP-DD la functia de deputat in Colegiul 2 Camera Deputatilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.