Biblioteca Aman: Căutătorii de Povești poposesc la Craiova

Biblioteca Aman: Căutătorii de Povești poposesc la Craiova

435
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

Cum ar fi să citești poveștile bibliotecilor din România într-o singură carte? Patru autori, Radu Paraschivescu, Vlad Petreanu, Cătălin Ștefănescu și Irina Păcurariu, semnează primul volumdedicat bibliotecilor publice din România.
Vă invităm, marți, 27 noiembrie, ora 12:00, la Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova să descoperiți povești adevărate, pline de culoare și personaje pitorești, la evenimentul de lansare al primei cărți dedicate bibliotecilor publice din România, scrise de Irina Păcurariu, Cătălin Ștefănescu, Radu Paraschivescu și Vlad Petreanu.
Evenimentul va beneficia de prezența dlui Radu Paraschivescu, a dlui Scott Andersen, director adjunct al programului Biblionet, eroi ai poveștilor și bibliotecari din sudul țării.
Despre carte
Volumul „Căutătorii de Povești” este rezultatul primei campanii de promovare a bibliotecilor publice din România, care a consemnat schimbările și efectele în comunitate datorate dezvoltării bibliotecilor publice locale. Campania este inițiată de programul Biblionet, o investiție de 26,9 milioane de dolari în România pe o durată de 5 ani și care își propune facilitarea accesului la informație prin introducerea tehnologiei moderne în bibliotecile publice. Prin acest program, până la finalul anului, peste 2.000 de biblioteci vor fi dotate cu peste 9.441 de calculatoare și echipamente aferente.

Script general:
12 :00 – Introducere făcută de gazda evenimentului, director Bibliotecă Județeană Lucian Dindirică

12 :07 – Cuvânt Oficialitate locală (președinde Ion Prioteasa sau vicepreședintele Cristinel Iovan)
12 :15 – Mesaj Scott Andersen
Despre programul Biblionet și campania Căutătorii de Povești

12 :22 – Mesaj Radu Paraschivescu:
12 :30 – Pauză pentru SPOTURI CAMPANIE PE PROIECTOR
12 :33 – Mesaj bibliotecar local (ref. poveste inclusă în carte)
12 :40 – Întrebări și răspunsuri
13 :00 – Finalizare conferință

 

Cu deosebită consideraţie,

DIRECTOR,

Prof.dr.Lucian Dindirică

Coordonator Biblionet,
ing. Nicoleta Traşcă
Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.