Conferinţă Marijan Marinescu: „Preşedinţii secţiilor de votare sunt puşi de USL ca...

Conferinţă Marijan Marinescu: „Preşedinţii secţiilor de votare sunt puşi de USL ca să fure”

868
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Marijan Marinescu, preşedinte PDL Dolj se arată dezamăgit de modul în care sunt aleşi preşedinţii secţiilor de votare din Dolj, susţinând că aceştia sunt aleşi după „profilul” USL, cu scopul de „a fura”: „Sâmbătătă a avut loc tragerea la sorţi a preşedinţilor şi locţiitorilor. E mult spus, însă, pentru că cei care au fost în această perioadă prefecţi nu au niciun fel de respect pentru lege şi ajung preşedinţi doar aceia care trebuie.(…) Şi acum, ca şi la celelalte două alegeri, preşedinţii şi locţiitori au fost în majoritate de la USL. De ce? Vă spun eu: ca să fure! Aceşti preşedinţi de secţii de votare sunt şi acum preşedinţi. Mulţi dintre ei nu ştiau să scrie, fie din rea-intenţie, ori chiar nu ştiau să copieze un CNP.
Am depus la BEC două contestaţii, cerând să se facă o nouă tragere la sorţi a preşedinţilor. O să mai facem, pentru că nu e normal să-ţi baţi joc de lume, de tine şi de lege”.
Am cerut, aşa cum e normal, lista cu preşedinţii de secţii de votare pe care prefectul a întocmit-o, pentru că era normal s-o facă public. Nici până în ziua de azi nu am primit-o.
Asta este, ne vom bate şi de data asta cu preşedeinţii de secţii de votare, pentru că ei sunt puşi acolo ca să treacă ce vor pe listele suplimentare, să facă ce vor”, a afirmat preşedintele PDL Dolj, Marijan Marinescu.
Marinescu: Se face campanie electorală cu Primăria Craiova
UPDATE: „Autorităţile îi protejează pe unii dintre candidaţi. E o campanie electorală făcută pe activităţile Primăriei Craiova şi pe unele proiecte care nici măcar nu îi aparţin.
Şi la Calafat au dus nişte ţevi acolo, ca să zică că o să înceapă lucrările la Masterplanul de Apă, şi după ce i-a văzut lumea le-au luat de acolo. Şi cu giratoriul au făcut la fel. Ei trec la realizările din cele 4 luni de mandat şi ceea ce spun că au de gând să facă. Mă întreb dacă e legal sau nu să atribuie aceste proiecte candidaţilor USL. Îi îndemn pe craioveni să citească şi să afle ce s-a făcut înainte şi ce se face acum, dacă tot se face campanie electorală pe Primărie”.
UPDATE: (…) „Materialele unora dintre candidaţi, de exemplu a lui Nicu Vasilescu, costă câteva zeci de mii de euro. Sunt curios cât o să declare că au fost costurile. E interesant cum un funcţionar poate să aibă banii ăştia. Un alt candidat a fost plătit de Antena3… deci, vă daţi seama”.

„Un alt subiect este bugetul european, care a fost amestecat cu campania USL, pentru că habar nu au cum se procedează cu acest buget”.



2 COMENTARII

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    842

    „Am depus la BEC două contestaţii, cerând să se facă o nouă tragere la sorţi a preşedinţilor”

    O sa fac si eu o cerere la LOTO se se refaca tragerea pana imi iesi mie cele 6 numere.
    Acest individ impreuna cu celalalt cumatru, Radu Berceanu, sunt direct raspunzatori de dezastrul PDL in Dolj.
    Numai ei pot gandi o campanie electorala prin aruncarea cu gunoi in contracandidati.
    Si daca o sa continue tot asa, opozitia politica in Romania va fi formata de PPDD si UDMR.
    In PDL cunosc o gramada de persoane cu capul pe umeri si cu toti neuronii functionali. Nu inteleg cum, totusi, mai accepta o astfel de situatie.
    Sau poate nu-i cunosc eu destul de bine…

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>
  2. #2
    legalizez ganduri
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Above And Beyond
    Mesaje
    9147

    Topitul asta de Marinescu chiar ma face sa rad ))

    i¿½Fixeaza-ti in minte chiar de acum o regula si un ideal de purtare carora sa te conformezi atat in singuratate cat si intre oameni, caci intelepciunea e a ta numai cand o dai altuia, altfel ea este numai in tine.i¿½Nicolae IorgaR.I.P Ovidiu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.