Prioteasa: Aeroportul din Craiova, inaugurat cu Ponta şi Swoboda

Prioteasa: Aeroportul din Craiova, inaugurat cu Ponta şi Swoboda

328
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aeroportul Internaţional din Craiova va fi inaugurat pe 7 decembrie, printr-o ceremonie la care vor fi prezenţi premierul Victor Ponta şi şeful social-democraţilor europeni, Hannes Swoboda.

Preşedintele CJ Dolj a anunţat evenimentul care marchează finalul lucrărilor de reabilitare şi extindere a Aeroportului Internaţional din Craiova demarate de câţiva ani din fonduri proprii de consiliul judeţean. Şeful CJ i-a invitat pe aleşii judeţeni să ia parte la ceremonia de la aeroport, care are loc cu două zile înaintea alegerilor parlamentare.

“Vă invităm cu toată căldura să participaţi. Va fi prezent la inaugurare prim ministrul Victor Ponta, precum şi preşedintele socialiştilor europeni, domnul Hannes Swoboda, care va fi prezent la Craiova, printre altele, şi pentru a primi titlul de doctor Honoris Causa din partea Universităţii din Craiova”, a spus Ion Prioteasa.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.