Bordea: „Şansa a fost de partea noastră”

Bordea: „Şansa a fost de partea noastră”

284
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

FC Olt Slatina a reuşit să obţină în cele din urmă prima victorie cu Corneliu Papură pe banca tehnică în meciul cu FC Argeş. Slătinenii au avut noroc, formaţia vizitatoare având un gol anulat şi un penalty neacordat. În plus, „reuşita” lui Săndulescu a fost validată, „centralul” neobservând henţul comis. Goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea, spune că se aştepta la un meci greu cu argeşenii. Portarul a admis faptul că punctele puse în joc au fost obţinute cu şansă.

 

„A fost un meci foarte greu, am câştigat cu sacrificii, cu dorinţă de a lăsa o ultimă impresie bună. Eu spun că am avut şi şansă, având în vedere ocaziile lor din a doua repriză, uneori ai nevoie şi de şansă pentru a câştiga, iar de data aceasta a fost de partea noastră. Nu comentez arbitrajul, pe mine ca jucător mă interesează să-mi fac treaba, fiecare dintre noi ar trebui să ne vedem de joc”, a declarat goalkeeper-ul celor de la FC Olt Slatina, Cristi Bordea.

„Ne aşteaptă un meci greu la Târgu Mureş”

FC Olt Slatina întâlneşte, în ultima rundă a turului de sezon, în deplasare, formaţia FCM Târgu Mureş. Goalkeeper-ul Cristi Bordea se aşteaptă la un meci dificil, însă este încrezător într-un rezultat bun.

 

„Ne aşteaptă un meci greu, ultima impresie contează, mergem să obţinem puncte, întâlnim o echipă care îşi doreşte promovarea, nu va fi deloc uşor, dar suntem încrezători”, a mai spus Bordea.

FC Olt Slatina ocupă locul zece în clasamentul seriei, având doar 11 puncte acumulate, avansul faţă de ultima clasată fiind de doar două puncte. Meciul cu FCM Târgu Mureş se va disputa vineri, cu începere de la ora 13.00.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.