Ar face parlamentarii ARD-işti lobby ca Olguţa Vasilescu să primească fonduri la...

Ar face parlamentarii ARD-işti lobby ca Olguţa Vasilescu să primească fonduri la Primăria Craiova?

409
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

S-a inaugurat blocul pilot anvelopat de Primăria Craiova, pentru a putea fi creată o imagine de ansamblu pentru costurile viitoare. Toţi candidaţii USL, pe un colegiu din Craiova, s-au prezentat la eveniment şi apoi staff-ul de campanie al fiecăruia a emis presei un comunicat, în care spuneau că au participat la această inaugurare, şi că este bine, ca să nu fie rău. În rest nimic. Şi nici nu aveau ce să spună, pentru că nu aveau nimic de a face cu acest proiect.

Singurul care avea o legătură cu proiectul era Mihai Fifor, care în calitate de secretar de stat pentru comunităţile locale în Ministerul Administraţiei şi Internelor a fost direct implicat în el. A emis şi staff-ul acestuia un comunicat de presă, poate cel mai îndreptăţit să facă asta. Dar nu acesta este subiectul, ci acela că neavând nici o realizare notabilă pentru Craiova în cariera lor de parlamentari (Florentin Gust şi Ionuţ Stroe) sau în cea de politicieni (Nicolae Vasilescu, Cosmin Enea şi grevista simbol Cristiana Anghel) se leagă de orice proiect al Primăriei Craiova.

Candidaţii care promit marea cu sarea pentru Craiova, mint cu neruşinare. Ei nu pot face nimic pentru craioveni. În Parlamentul României votează legi, dacă nu sunt în stare să iniţieze unele.

Cei care vor fi în opoziţie nici măcar asta nu o să facă, pentru că vor fi pur şi simplu împotriva oricărei iniţiative legislative, oricât de bună va fi pentru popor, doar pentru a vota împotriva celor de la putere. Ei nu pot lua decizii singuri, ci votează în funcţie de poziţiadegetului liderului de grup. Iar acest deget în ultimii ani a fost poziţionat împotriva românilor.

Cel mult, prin comisiile din care vor face parte, pot face lobby, şi o pot susţine pe Olguţa Vasilescu, pentru a primii fondurile necesare. Unii candidaţi au înţele asta, şi o spun foarte deschis. Deşi, Olguţa Vasilescu a demonstrat că nu are nevoie ca cineva să îi deschidă uşile ministerelor, dacă guvernul este USL.

Ori este greu de crezut că Dorin Mărgărit, Dan Cherciu, Constantin Dascălu, Mărinică Dincă şi cine o mai candida din partea ARD-iştilor, se vor zbate ca Primăria Craiova, condusă de Olguţa Vasilescu, să primească fonduri. O vor sabota mai îndată, dacă vor avea această ocazie.

Deci, singurul motiv pentru care candidaţii USL pe Craiova ar putea fi votaţi ar fi acela că la un moment data ar putea-o ajuta pe Olguţa Vasilescu, cu votul negociat în comisiile de specialitate ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru că niciodată nu se ştie când va fi nevoie. Restul este discurs de campanile electoral, care poate fi cu bun simţ sau inserat cu minciuni cât mai sfruntate.

Sursa: ponturidespre.ro



6 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     15-03-2008
    Locatie
     Craiova, Brazda lui Novac
    Mesaje
    260

    Asta e un fel de campanie electorala Pro USL? Nu mai politizati forumul ca nu aveti nimic de castigat…

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     22-06-2012
    Mesaje
    11

    Daca astia de la ARD o saboteaza inseamna ca si cei din USL l-au sabotat pe Solomon, inseamna ca toti sunt niste gunoaie, inseamna ca cel care a scris articolul sustine niste gunoaie…si lantul merge mai departe…

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    84
    Citat Mesaj initiat de Yoannis
    Asta e un fel de campanie electorala Pro USL? Nu mai politizati forumul ca nu aveti nimic de castigat…

    Ai perfecta dreptate

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    555

    Sa le fie rusine 1 bloc la un oras de anvergura Craiovei … e nimic, ar fi trebuit 1 bloc pe luna, si va rog ca si asta vara … TERMINATI CU CAMPANIA ELECTORALA !

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     12-07-2009
    Locatie
     pe unde apuc
    Mesaje
    408

    Deja incepeti sa stricati „imaginea” forumului cu politica asta de 2 lei.

    "Este mai mult decat o bucurie, Si asta orice oltean stie, Singura regiune cu inima vie, Sa fii din sud este o mandrie!"
  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     30-11-2008
    Mesaje
    304

    Din iunie de cand l-ati sustinut pe dinca marinica ala de 2 lei( ca sa folosesc o expresie la moda ), numai in politica o tineti…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.