Târg de Crăciun şi spectacol extraordinar de Revelion în centrul Craiovei

Târg de Crăciun şi spectacol extraordinar de Revelion în centrul Craiovei

747
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Primăria Craiova şi-a găsit muşteriu şi pentru finanţarea spectacolului de Revelion din centrul oraşului.

Show-ul va fi plătit de o firmă cu care municipaliatea intră în asociere, dând la schimb suprafaţa necesară, atât pentru concert, cât şi pentru orhanizarea unui târg de Crăciun de către societatea respectivă. Târgul cu pricina va cuprinde în total 82 de căsuţe din lemn pentru comercializarea diverselor articole de sezon, care vor fi amplasate în centrul Craiovei pe toată durata lunii decembrie. Municipalitatea mai primeşte plocon la finalul asocierii 32 din cele 82 de căsuţe.

“Din ziua de 1 Decembrie, când podoabele oraşului vor străluci în luminile beculeţelor, în zona centrală, respectiv pe esplanada Teatrului Naţional Craiova şi în proximitatea Pieţei Mihai Viteazul, se vor afla amplasate aproximativ 82 de căsuţe din lemn în care comercianţii de produse pe toate gusturile vor aştepta cetăţenii Craiovei pentru a le satisface cele mai pretenţioase cereri. Vizitatorii pot alege cadouri de Crăciun pentru cei dragi, iar gama de oferte pare să fie foarte diversificată.
Ziua de 31 decembrie marchează încheierea unui an şi trecerea într-un altul care se vrea mai prosper şi marcat de evenimente pozitive. Un astfel de moment deosebit nu poate trece altfel decât prin celebrarea cu mult fast şi cu voie buna, într-un loc public, unde orice cetăţean al oraşului să poată participa si sa fie alaturi de ceilalti, iar atmosfera sa fie intretinuta de artisti consacrati ce vor urca pe scena din Piata Mihai Viteazul. Momentul trecerii dintre ani va fi marcat de un spectaculos foc de artificii şi de ciocnirea unui pahar cu şampanie.

Proiectul acestui spectacol va fi susţinut financiar de către BAND CONTACT AGENCY SRL cu sediul în Bucureşti. Municipiul Craiova va pune la dispoziţie spaţiul de desfăşurare al evenimentului, cu titlu gratuit. De asemenea, Primăria Municipiului Craiova permite amplasarea de către asociat a unui număr de aproximativ 82 de căsuţe din lemn cu scop comercial în spaţiu public, în mod gratuit. La finalul evenimentelor, Band Contact Agency SRL donează Municipiului Craiova un număr de aproximativ 32 de căsuţe din lemn.
Totodată, precizăm faptul că Primăria Municipiului Craiova nu va suporta niciun fel de cheltuieli pentru organizarea Revelionului, eveniment care în mod normal ar fi costat peste 100.000 lei”, precizează raportul anexat proiectului de hotărâre care va intra în dezbaterea consilierilor locali craioveni în şedinţa ordinară de joi.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.