Oana Bică: Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian au oferit un regal...

Oana Bică: Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian au oferit un regal folcloric

1.085
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 1,00)

Oana Bică, managerul Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”, a declarat pentru oltenasul.ro, că spectacolul organizat luni, 26 septembrie, “DRAG MI-E MUNTELE ÎNALT!”, a fost încununat de succes.Organizatorii au vândut toate cele 600 de bilete, în doar câteva zile, semn că ansamblul este iubit de craioveni. Prezenţa pe scenă a celor doi mari artişti Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian, a smuls ropote de aplauze din partea spectatorilor.

“Spectacolul de luni seră a fost o reuşită şi mă bucur, fiind primul spectacol organizat de Ansamblul Maria Tănase, de când sunt eu manager. Niculina Stoican şi Petrică Mîţu Stoian au oferit un adevărat regal folcloric, iar orchestra, în frunte cu maestrul Nicu Creţu, au dat, încă o dată, dovadă de profesionalism. M-am bucurat să văd că s-au vândut toate biletele, mai mult, au fost persoane care au stat în picioare. Asta înseamna că oamenii apreciază folclorul de calitate, oferit de ansamblul nostru”, a precizat Oana Bică.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.