Cristina Calangiu: Craiovean cu 44 de hectare teren solicitant de subvenţie la...

Cristina Calangiu: Craiovean cu 44 de hectare teren solicitant de subvenţie la căldură

357
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Zeci  de cereri pentru subvenţie la căldură au fost respinse, de primăria din Bănie, în acest an, iar procesul de verificare nu s-a finalizat încă. Viceprimarul Craiovei, Cristina Calangiu, a precizat că în urma controalelor au fost identificaţi craiovenicare deţineau mai multe proprietăţi, autoturisme cu capacitatea cilindrică mai mare de 1600 metri cubi sau erau posesorii a mai mult de 2 hectare de teren.

“În această situaţie, funcţionarii le-au respins cererile solicitanţilor, deoarece nu au îndeplinit toate condiţiile pentru a primi subvenţia la căldură. Spre exemplu, un craiovean deţinea 44 de hectare de teren şi dorea să beneficieze de subvenţie. Identificarea s-a făcut după ce s-au confruntat listele de proprietari deţinute de APIA cu cele ale solicitanţilor”, a menţionat viceprimarul Cristina Calangiu. Până la această oră au fost respinse 30 de cereri la gaze, 3 la lemne şi 14 la termoficare, însă verificările la ultimul capitol nu au fost finalizate încă. Precizăm că în prezent, există 555 de acorduri pentru subvenţia la lemne, 2690 – la gaze şi 14.864  la termoficare.

 

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.