Constantin Dascălu spune adevărul despre pensiile românilor (p)

Constantin Dascălu spune adevărul despre pensiile românilor (p)

1.220
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 2,33)

La fel cu ţara, Craiova nu creşte doar prin munca unui singur primar, indiferent cine este acesta, ci prin munca oamenilor care locuiesc în oraş. Un oraş prost administrat trăieşte însă în haos şi primeşte doar promisiuni mincinoase. Guvernul este cel care gestionează munca oamenilor. Un guvern slab aruncă munca oamenilor pe apa sâmbetei. Un guvern bun foloseşte munca oamenilor pentru a creşte ţara. Aceasta este diferenţa principală dintre guvernul de dreapta şi actualul guvern de stânga.

Guvernele de stânga promit şi mint, aşa cum face şi cel aflat de 6 luni la putere. E tot ce ştiu să facă, din păcate. În 6 luni, actualul guvern de stânga a oprit inima României. Inflaţia creşte, economia scade, cursul valutar se măreşte iar preţurile sar în aer. Spre deosebire de guvernele de stânga, guvernul de dreapta creşte economia pentru a oferi bunăstare oamenilor. Guvernul de dreapta înseamnă stabilitate, înseamnă dezvoltare, susţinere europeană şi grijă pentru oameni.

De exemplu, când oamenii ies la pensie, un guvern capabil are grijă de ei, pentru că oamenii aceştia au crescut ţara prin munca lor, aşa cum este ea acum.

Adevărul este că guvernul de dreapta a încercat să facă dreptate. A acordat pensia minimă socială garantată celor peste 1.200.000 de oameni care au lucrat în C.A.P. Până la guvernul drept de dreapta, nimeni nu s-a gandit la oamenii aceştia care au lucrat pământul şi ne-au adus tuturor o pâine pe masă.

Guvernul de dreapta este cel care a acordat pensia suplimentară pentru grupele I şi II de muncă, măsură de care au beneficiat peste 40.000 de pensionari din Dolj, cărora le-a crescut pensia. Guvernul de dreapta este cel care a creat condiţiile pentru înfiinţarea a peste 480.000 de noi locuri de muncă în sistemul privat, prin contribuţia cărora este susţinut acum fondul de pensii. Guvernul de dreapta creşte economia şi împarte cu dreptate resursele bunăstării. Guvernul de dreapta este cel care a micşorat doar acele pensii speciale de zeci si zeci de milioane ale unor oameni care nu munciseră în condiţiile în care au muncit majoritatea românilor. Guvernul de dreapta a încercat să facă dreptate pentru cei mulţi.

Spre deosebire de un guvern mincinos de stânga, care consumă resurse, guvernele de dreapta creează dezvoltare economică, oferă bazele înfiinţării unor noi locuri de muncă, pornesc motoarele economiei şi susţin sistemul de pensii prin toate măsurile luate pentru a le oferi oamenilor garanţia că pensiile pot fi plătite şi crescute în continuare, conform legii.

În 9 decembrie este timpul să readucem dreptatea în România şi să întoarcem ţara pe calea dreaptă. Împreună repornim inima României!



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.