Raluca are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul

Raluca are nevoie de ajutor pentru a învinge cancerul

2.528
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Sîrbu Andreea Raluca este o tânără de numai 24 de ani, cu un zâmbet de-a dreptul molipsitor, care până nu demult avea mereu pregătită o glumă sau o vorbă bună pentru oricine. Acum nu mai are curaj nici să spere la o minune… Până în urmă cu un an, a avut-o alături pe mama ei, o femeie blândă care ar fi mutat şi munţii din loc pentru unicul său copil. „Îngerul meu”, aşa îi spune ea mamei care s-a stins anul trecut, după o luptă aprigă cu cancerul. Iar această boală perfidă parcă ţine morţiş să-i dea din nou viaţa peste cap Ralucăi. La jumătatea lunii noiembrie, după o tuse urâtă care nu-i dădea pace, a ajuns la secţia de Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean nr. 1 din Craiova. Din cauza stării grave şi pentru că ajunsese să scuipe sânge, medicii au supus-o unui examen RMN. A urmat apoi o biopsie care le-a confirmat specialiştilor bănuielile – tumoră mediastino – pulmonară stângă. Pe scurt: cancer pulmonar. Diagnosticul dur a căzut ca un trăsnet pentru tânăra care abia prindea curaj să o ia din nou de la capăt. Ralucăi i-a fost dat să mai trăiască încă o dată prin suferinţa greu de imaginat prin care a trecut alături de mama ei. Acum a început o luptă cu propria-i viaţă. O luptă din care ea trebuie să iasă învingătoare.
Singurul sprijin financiar pe care îl are este pensia bunicului, şi el bătrân şi bolnav, din care se descurcă cu greu să achite dările lunare. Tânăra are nevoie de tratament de specialitate care este costisitor şi pe care nu şi-l poate permite.

Raluca are nevoie de noi acum să poată merge mai departe. Are nevoie de o speranţă! Pentru mulţi dintre noi viaţa este ceva obişnuit, însă pentru ea mereu a fost o luptă. Oamenii cu suflet care vor să o ajute să urmeze tratamentul împotriva cancerului pulmonar cu care a fost diagnosticată, o pot face donând o sumă de bani, cât de mică în unul din conturile de mai jos:
Titular: Sîrbu Andreea Raluca, sucursala BCR Craiova
RO41RNCB0134095055660001 (LEI)
RO14RNCB0134095055660002 (USD)
Telefon: 0763660869



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-10-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    24

    Insanatosire grabnică Raluca!
    Nu te lasa pe mana chimioterapiei sau a mijloacelor medicale curente, sunt o mizerie care nu da rezultate. Am pierdut o matusa anul trecut deci stiu ce vb.

    http://www.curenaturalicancro.com/therapy-simoncini-short.html

    Cauta metode naturiste alternative, exista tratamente nesustinute de industria medicala si farmaceutica pentru ca sunt prea eficiente si nu mai pot mulge ei pacientii.

    Bafta iti doresc!

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Mesaje
    89

    Vitamina B 17 exista dar nimeni din nicio farmacie nu stie de ea pt ca nu se mediatizeaza ,ea vindeca cam orice tip de cancer,inclusiv Pulmonar inca din anii 50 se stie de ea dar a fost musamalizata pt ca , boala cancer aduce mult mai mult profit decat oamenii care mor de cancer iar restul nu mai conteaza,un link aici si mult mai multe rezultate cautare pe google Vitamina B 17 http://vitamina-b17.ro/

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.