Închisoare pentru tânărul care a tâlhărit victima unui accident rutier

Închisoare pentru tânărul care a tâlhărit victima unui accident rutier

354
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Doi ani de închisoare pentru tânărul de 19 ani care a tâlhărit o femeie care fusese lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni, în cartierul 1 Mai. Decizia a fost dată de magistrații Curții de Apel Craiova și este definitivă. Isam Mihalache a fost ajutat de Elena Iamandiță, de 34 de ani. Femeia este cercetată în continuare, întrucât a prezentat acte medicale din care ar fi reieșit că nu are discernământ.

Incidentul a avut loc pe 6 aprilie, însă polițișii au început să ancheteze cazul după data de 19 aprilie, când au apărut pe internet imagini de la locul accidentului. Potrivit imaginilor filmate cu telefonul mobil, Tânărul de 19 ani șI mătușa lui au căutat în bagajele femeii care zăcea întinsă pe asflat și i-au luat singurii bani pe care îi avea-10 lei. La întreaga scenă au asistat mai mulți oameni, însă niciunul nu a intervenit pentru a o ajuta pe femeia lovită.

 

Sursa: olteniapress.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-03-2008
    Mesaje
    41

    Titlul sugereaza o incadrare gresita a faptei savarsite,nota minima pentru autor,aici nu poate fi vorba de talharie,fapta a fost incadrata de parchet ca furt calificat si condamnata mult prea aspru in opinia mea,fapt datorat in principal mediatizarii execise care a imprimat faptei un caracter mult mai grav decat in realitate,2 ani cu executare unui copil de 19 ani,mai bine ii dadeau zece sa stie o treaba,cu doi de executare la 19 ani intra hot iese criminal…cunosc mult prea bine perceptia craiovenilor si a romanilor in general despre rromi,deseori o impartasesc avand in considerare ca am fost talharit si injunghiat de indivizi de etnie rroma,insa totusi eu cred in justitie,nu in distrugerea viitorului unui copil pentru un minut de stupiditate,daca avea un avocat mediocru, si tot lua cu suspendare,daca nu aparea filmuletul,lua cu suspendare.M-am cam saturat de abuzuri imputite,indiferent ca sunt indreptate impotriva vinovatilor,nevinovatilor,rromilor,romanilor…Trist e ca deja vad trei pustani care vin si comenteaza ceva de genul ”a meritat-o” , ”eu i-as impusca” s.a.m.d si spun pustani din singurul motiv ca imi place sa cred ca o persoana trecuta de 22 de ani nu mai are cum sa gandeasca asa…O seara buna.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     08-10-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    25

    Din cate imi amintesc Elena Iamandiță a initiat talharia, ea ar trebui sa ia pedeapsa cea mai mare, dar cică nu avea discernamant…

    Scavangers. Asta sunt cei doi, nu membri ai societatii. Doi vulturi fara suflet care trebuie bagati in cusca, sa li se taie aripile si ciocul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.