Conferinta de presa ARD Dolj – Marian Jean Marinescu

Conferinta de presa ARD Dolj – Marian Jean Marinescu

511
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La aceasta ora, copresedintele ARD Dolj Marian Jean Marinescu sustine o conferinta de presa la sediul PDL Dolj. Tema conferintei: sondajele de opinie.

Marian Jean Marinescu: „Sondajele pleaca de la 48% pentru USL si ajung pana la 67%, de unde vine aceasta diferenta?”. „Daca USL ar avea 67% de ce si-ar mai face campanie, mai ales pe vremea de afara?”
De asemenea, Marian Jean Marinescu a mai spus ca sondajele aruncate pe piata au doua scopuri: sa pregateasca terenul pentru o eventuala frauda si sa descurajeze votantii partidelor cu un scor mai mic, sa nu mai vina la vot pentru ca oricum nu au sanse.

Al doilea lucru discutat este multitudinea de promisiuni facute de USL in disperarea acestora de a ajunge la guvernare. In acestmoment de la guvern se dau bani la unele categorii de oameni ca pomana electorala, bani ce au fost luati de la investitii, lucru care a provocat disparitia a unui numar de peste 100.000 locuri de munca rezultand o diminuare a incasarilor la buget care, ca intr-un joc de domino, a provocat cresterea inflatiei.
Pentru anul viitor, din cauza acestor masuri electorale, nu sunt decat doua solutii: inflatie mai mare si marirea taxelor si impozitelor pentru ca altfel nu pot sustineaceste masuri.

Marian Jean Marinescu: „ii rog pe cei care se duc duminica la vot sa se gandeasca bine ce fac pentru ca voteaza pentru 4 ani de acum inainte, ii rog mai ales pe cei care lucreaza in privat sa se gandeasca ce inseamna aceasta pomana electorala din bugetul de stat pe care ei il sustin, ii rog sa se gandeasca foarte mult la aceste lucruri”



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    390

    E ”praf” si asta.
    Situatia proasta din Craiova are de-a face numai cu prostia, hotia si incompetenta tuturor.
    E de ras ce comenteaza despre inflatie, pomeni, locuri de munca pierdute, somaj, saracie, dupa ce jumatate din viata lor s-au imbuibat la putere cu rezultate dezastruoase pentru viata oamenilor din oras si dupa guvernarea basesciana catastrofala.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.