CRAIOVA: Autobuzele RAT, fără anvelope de iarnă. Motorina se fură şi ea

CRAIOVA: Autobuzele RAT, fără anvelope de iarnă. Motorina se fură şi ea

2.521
24
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Regia de Autonomă de Transport nu are bani pentru cauciucuri de iarnă. Potrivit şefului RAT Craiova, Alin Goga, din cele 169 de autobuze ale Regiei, mai puţin de 30 au fost echipate cu anvelope de iarnă, din lipsă de fonduri. „Cauciucurile costă 600.000 de lei şi nu avem de unde”, a afirmat Goga. Potrivit acestuia, banii abia ajung pentru achiziţionarea combustibilului necesar pentru cele 110 mijloace de transport, adică circa 6.800 de litri zilnic, care costă aproximativ 51.000 de lei. Asta în condiţiile în care, mai spune conducerea RAT Craiova, furturile de motorină sunt la ordinea zilei şi nu prea sunt soluţii pentru stoparea fenomenului. „Dacă noi venim cu o soluţie să oprim furtul de motorină din maşini, ei găsesc alte 7 soluţii să fure în continuare”, a afirmat, azi, Alin Goga.



24 COMENTARII

  1. #21
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-05-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    25

    Pai o sa faceti bani sa acoperiti furturile marind pretul la calatorie.
    Chiar nimeni din orasul asta n-a observat ca s-au scos biletele de 2 si de10 calatorii? De la 1 ianuarie se mareste pretul la abonamente 100%.
    Iar legat de spusele directorului, du-te ba nene inapoi in Bucuresti daca spui ca n-ai cum stopa furtul, dar in acelasi timp anunti ca se va mari numarul de masini ridicate.

  2. #22

    Mesaje

    […] bani pentru nimic, când ei sunt furaţi. Aşa stau lucrurile la Craiova.#romaniisuntdesteptiSursa: Craiova ForumArticole similare:Iarna in Craiova1 decembrie la CraiovaRAT Craiova infiinteaza sali de forta pe […]

  3. #23
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    92

    Atata timp cat vor detine monopolul isi vor bate mereu joc de noi nu merita nici jumate din pretul pe care il platim pe bilet si ce conditii ofera ei

  4. #24
    Junior
    Data de inscriere
     15-10-2007
    Mesaje
    87

    Oamenii de rand sunt obligati sa circule cu cauciucuri de iarna iar autobuzele care circula non stop, nu sunt. Nu mise pare deloc corect.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.