Craiova: Locuinţe sociale pentru 17 familii

Craiova: Locuinţe sociale pentru 17 familii

532
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

17 craioveni, împreună cu familiile lor, care au fost evacuate sau care urmează să fie evacuate din locuinţe retrocedate foştilor proprietari, au primit, astăzi, repartiţiile pentru locuinţe sociale.
Cele 17 apartamente, fiecare de câte 2 camere, sunt situate în fosta Grădiniţă nr. 31 din cartierul Lăpuş. Înmânarea repartiţiilor s-a făcut de primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, în Sala de Consiliu din Primăria Craiova. „Astăzi a venit Moș Niculae pentru 17 familii din Craiova, în sensul că astăzi vor primi repartiții pentru locuințe, în care se vor putea muta după Anul Nou. Este vorba despre niște spații pe care le-am avut la Grădinița nr. 31 și care a fost transformată în locuințe și de un apartament al unei persoane care a fost evacuată”, a declarat primarul Craiovei.
Beneficiarii locuinţelor vor avea obligaţie ca, din trei în trei luni, să onoreze plățile la chirie și la întreținere, în caz contrar ajungând iar în situația de evacuați.



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     25-10-2009
    Locatie
     aƒaƒ£aƒ‘aƒaƒ˜
    Mesaje
    5534

    Foarte bine ! La cat mai multe locuinte sociale !

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    470
    Citat Mesaj initiat de Cvf.Mike
    Foarte bine ! La cat mai multe locuinte sociale !

    Probabil e o ironie asa am o speranta.Dar nu pot sa ma abtin sa nu observ haina de blana si culoarea asistaului social.
    Nu vreau sa fiu rasist dar nu de multe ori se intampla ca un astfel de asistat sa se dea jos din mercedes ca sa-si ia ajutorul social.
    De ce sa faci gradinita (locuri de munca,,,ingrijire si educare copii)cand poti forma pomanagii de meserie,dai dracu pe aia care trebuie sa munceasca ,vorba aluia…e multi si e prosti…

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    86

    Eu zic ca e bine ca s-a facut un pas! Inchidem ochii la haine si culori si speram sa beneficieze si altii de aceleasi facilitati!

    LaptopNews - totul despre portabile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.