Olguţa Vasilescu: „La anul ne apucăm de construcţia unui cartier de locuinţe””

Olguţa Vasilescu: „La anul ne apucăm de construcţia unui cartier de locuinţe””

478
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Olguţa Vasilescu a declarat, astăzi, că, de la anul, Primăria se va apuca de construcția unui cartier de locuințe. Potrivit acesteia, zona aleasă este una dintre bazele RAT Craiova.

„Se vor construi 1.350 de apartamente, blocurile vor arăta foarte bine, locuințele vor fi foarte ieftine. Va fi și o piscină în cartier, un loc de joacă și spații de parcare. Nu se vor plăti curentul și utilitățile din spațiile comune pentru că vom accesa fonduri europene, ca să putem să acoperim aceste costuri pentru familiile de tineri care nu își permit la ora actuală să-și achiziționeze un apartament de pe piață”, a declarat primarul Craiovei.
Olguţa Vasilescu a mai afirmat că lista de aşteptare este foarte mare, în prezent fiind depuse 4.574 de dosare pentru locuințe: „Asta înseamnă că va trebui să construim cel puțin două cartiere noi, primul va demara construția în primvară, deja avem tot ceea ce ne trebuie. Suntem în stadiul de studiu de fezabilitate, dar proiectul este făcut. Va arăta foarte bine acest cartier și purtăm discuții să mai facem rost de alte terenuri ca să putem construi pentru că, din păcate, municipalitatea nu mai are spații atât de vaste încât să poată să construiască un alt cartier de locuințe. Ați văzut că și pentru spitalul municipal a trebuit să ajungem în valea șarpelui. Acum suntem în plin demers cu autoritățile de la bucurești ca să reușim să recuperăm în patrimoniu alte terenuri”.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.