Mircea Geoană, al 298-lea votant din Dăbuleni

Mircea Geoană, al 298-lea votant din Dăbuleni

535
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Mircea Geoană a votat astăzi, alături de primarul localităţii Dăbuleni, Nicolae Drăgoi, la secţia cu numărul 200 din oraşul Dăbuleni.
Geoană a aşteptat la coadă mai bine de 15 minute înainte de a-şi exprima opţiunea, întrucât mai mulţi cetăţeni se aflau în secţie înainte lui.

„Stăm la coada dreptăţii şi sper să fie o zi care să mai risipească din fricile, deznădejdile şi de multe ori resemnarea care îi bântuie pe foarte mulţi dintre români, olteni pe cei de aici din Dăbuleni sau din sudul ţării”, a spus Geoană, în timp ce îşi aştepta rândul pentru a vota.
Mircea Geoană a fost votantul cu numărul 298 în secţia 200 de la Dăbuleni. La ieşirea de la urne, Geoană a declarat că a votat cu un amestec de speranţă şi îngrijorare. „Votez cu speranţa ca România să o ducă mai bine şi cu îngrijorarea pentru că anii care vor urma vor fi complicaţi. Am votat cu gândul la cei foarte mulţi, cu probleme, necazuri, cu speranţele făcute praf de ani de zile de atâta sărăcie ”, a mai spus Mircea Geoană.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.