UPDATE Craiova: Urna mobilă, solicitată de bolnavi cu probleme ORL

UPDATE Craiova: Urna mobilă, solicitată de bolnavi cu probleme ORL

775
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe persoane au solicitat urna mobilă, în cartierul Craioviţa Nouă, pe motiv că au probleme medicale şi nu se pot deplasa. Însă, potrivit surselor noastre, cele aproximativ 50 de adeverinţe medicale, în baza cărora s-a făcut cererea pentru urna mobilă, au fost eliberate de un medic ORL-ist din cadrul Spitalului Nr. 1 din Craiova.

Revenim cu amănunte

Update:
Conform ultimelor informaţii, solicitanţii urnei mobile şi-au juistificat cererea pe motiv că medicul le-a prescris repaus la pat.
Reprezentanţii BEC nr. 17 spun că nu au primit nicio sesizare în acest sens.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Eros
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    13958

    Au fost 2 sectii cu 10, respectiv 20 cereri. La cea cu 10 in cadrul sectiei de votare s-a decis ca sunt suspecte aceste cereri si nu s-au deplasat cu urna mobila. La cealalta sectie, cea cu 20 de cereri, au decis sa mearga. S-au depus intampinari si o contestatie la BEJ.

    The message above is my opinion and only mine, no influences and no official statement so if you think it's wrong, you may be right, I'm just human you know..."Only two things are infinite, the Universe and human stupidity, and I'm not sure about the Universe." - Albert Einstein ...

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.