INCIDENT ELECTORAL SEMNALAT ÎN JUDEŢUL DOLJ

INCIDENT ELECTORAL SEMNALAT ÎN JUDEŢUL DOLJ

295
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Azi, în jurul orei 14.00, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în incinta Secţiei de Votare 422, din comuna Ostroveni, sat Lişteava o persoană deţine asupra sa mai multe buletine de vot pe care intenţionează să le introducă în urnă.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat persoana în cauză ca fiind un membru al Biroului Secţiei de Votare precum şi mai mulţi alegători care se aflau în incinta Secţiei de Votare. Verificările efectuate au stabilit faptul că alegătorii respectivi îşi exercitaseră dreptul de vot cu respectarea secretului votului în incinta cabinelor de vot, după care, la ieşirea din cabine, au solicitat ajutorul membrilor Biroului Secţiei de Votare pentru a împături şi introduce în urnă buletinele de vot.

Persoanele aflate în incinta Secţiei de Votare au fost audiate, iar cercetările se continuă pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei fapte de natură penală sau contravenţională.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.