Marian Jean Marinescu: Așteptăm cu calm rezultatul final

Marian Jean Marinescu: Așteptăm cu calm rezultatul final

469
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele PDL Dolj a declarat că nu crede în rezultatul exit-poll-urilor apărute în urma alegerilor din 9 decembrie fiind încrezător că ARD va avea un rezultat de peste 20%.

Marian Jean Marinescu a contestat rezultatul exit-poll-urilor apărute în acestă seară menționând că procesul electoral nu a fost unul legal, acest lucru fiind însă normal sub conducerea USL , din punctul de vedere al președintelui PDL Dolj. ”Noi nu am făcut nici un exit-poll de aceeea nu am nici o informație. Știu însă că au fost probleme la secțiile de votare, așa se întâmplă când USL organizează alegerile, s-au întâmplat niște lucruri complet nelegale, se pare că așa trebuie să tremuri când este USL la putere”, a spus Marian Jean Marinescu. Cu privire la rezutatele exit-poll-urilor acesta a adăugat:”Am înțeles că între 9 și 16% din cei întrebați nu au vrut să răspundă, acest lucru schimbă multe. Eu cred că vom avea peste 20%, nu știu cine o să crească sau cine o să scadă dar știu că nu acesta este rezultatul”, a mai spus președintele PDL Dolj.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.