Evenimente rutiere înregistrate în ultimele 24 ore

Evenimente rutiere înregistrate în ultimele 24 ore

360
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, 9 decembrie a.c., în jurul orei 12.30, în Craiova, pe B-dul Oltenia, P.CONSTANTIN, 52 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism, proprietate personală, în apropierea intersecţiei cu strada Fraţii Bobeanu, a accidentat-o uşor pe T.MARIA, 46 ani, din aceeaşi localitate, care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal.

Poliţiştii Biroului Rutier Craiova ajunşi la faţa locului au efectuat cercetările, pe numele conducătorului auto fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

În aceeaşi zi, în jurul orei 16.00, în Băileşti, pe strada Gabroveni, M.FLOREA, 30 ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism s-a angajat în depăşirea autoturismului condus de D.MARIUS, 19 ani, din localitate, care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, după care a virat dreapta pentru a intra în curtea locuinţei sale, obligând celălalt conducător să vireze brusc dreapta, acesta lovind un stâlp din lemn.

Din accident, a rezultat vătămarea corporală uşoară a minorei B.V., de 14 ani, din Băileşti, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Pe numele lui D.MARIUS au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.